IVANA NIKOLIĆ OTKRILA ZAŠTO JOJ MOMCI NE PRILAZE! Ko bi poverovao da je zaista takva! Najatraktivnija pevačica tvrdi da je sama!
Foto: Damir Dervišagić

IVANA NIKOLIĆ OTKRILA ZAŠTO JOJ MOMCI NE PRILAZE! Ko bi poverovao da je zaista takva! Najatraktivnija pevačica tvrdi da je sama!

Stars -

Ivana Nikolić iskreno je govorila o muškarcima i tom prilikom priznala koje osobine mora da poseduje njen "čovek iz snova". Bivša "uraganka" je jedna od najatraktivnijih pevačica, ali nikako ne može da nađe momka!

- Momci mi ne prilaze uživo, možda im delujem odbojno... Doduše, mnogo poruka dobijam na Instagramu, ali ih i ne otvaram - započinje priču Ivana i priznaje da muškarci nemaju gde da joj priđu jer nigde ne izlazi:

Vojaž, promocija, Ivana Nikolić, Ivana Nikolić hurricane, Ivana Boom Nikolić
foto: Damir Dervišagić

- Mnogo radim i posao mi je prioritet, time sam okupirana. Moj posao je takav da sam svaki vikend u klubovima, a kada sam slobodna, izlasci me ne privlače.

Nikolićeva otkriva kakve muškarce voli.

- Slaba sam na dobre momke, koji su ambiciozni i drže do sebe. Zapravo, tražim nekoga poput sebe. Nisam zahtevna, potreban mi je neko ko je duhovit i s kim mogu da pričam o svemu. Volim da osetim harizmu i posebnost kada uđe u prostoriju - priča Ivana i dodaje da takvog još nije upoznala:

- Nažalost, ne nailazim na takve, ali se iskreno nadam da uskoro hoću.

Čak i ako nađe pravog, Nikolićeva ne želi da se uda.

Ivana Nikolić
foto: Printscreen/Instagram

- Ljubav je svuda oko nas. Iako sam sama, zaista to mislim. O udaji ne razmišljam, ali priželjkujem da budem u vezi i da budem voljena - završava priču lepa pevačica.

Kurir/Informer/ Preneo: I.L.

Bonus video:

00:28

Isplivali jezivi privatni snimci krvave glave Ane Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track