"DETE SAM IZ EPRUVETE" Sin poznatih roditelja otkrio kako je začet, ovako je Ceca Ražnatović pomogla njegovoj majci da zatrudni
Foto: Printscreen

"DETE SAM IZ EPRUVETE" Sin poznatih roditelja otkrio kako je začet, ovako je Ceca Ražnatović pomogla njegovoj majci da zatrudni

Stars -

Sina Zlate Petrović i Zorana Pejića Peje retko viđamo u javnosti, a on je jednom prilikom odlučio da otkrije nepoznate detalje iz njihovog života.

Naime, Jovan Pejić je istakao da mu nikada nije smetalo što ga je majka dobila vantelesno oplodnjom.

- Majka nije mogla da ostane u drugom stanju, otišla je na vantelesnu oplodnju, ja sam dete iz epruvete i ne stidim se toga. Nikada, ali zaista nikada to meni nije smetalo, a ni društvu oko mene - rekao je on u jednoj emisiji i dodao da mu je u detinjstvu najbitniju ulogu imala baka, jer su njegovi roditelji zbog posla često putovali, a ime je dobio po svojoj krsnoj slavi Svetom Jovanu, kada se i rodio.

Jovan Pejić, Zlata Petrović
foto: Printscreen/Instagram

Mladi Pejić ispričao je i kako je folk zvezda Ceca Ražnatović pomogla njegovoj mami Zlati Petrović da zatrudni s njim.

- Mama dugo nije mogla da ostane trudna. Ona je dobila savete od Cece Ražnatović, koja joj je preporučila doktora, zahvaljujući kom je vantelesnom oplodnjom mama uspela da zatrudni. Ja sam dete iz epruvete - ispričao je Jovan za "Grand".

Sin Zlate Petrović u lajvu vodio ljubav sa devojkom

Sin pevačice Zlate Petrović i voditelja Zorana Pejića Peje, Jovan uživa u skladnoj vezi sa lepom plavušom sa kojom se na javnim događajima pojavljuje zajedno.

Jovan je, inače, svojevremeno šokirao javnost kada je rekao da je u lajvu na Instagramu imao intimne odnose sa bivšom devojkom.

Naime, Jovan je imao uživo uključenje na popularnoj društvenoj mreži, a nakon toga je vodio ljubav s tadašnjom devojkom, zaboravivši da izađe iz lajva na Instagramu.

Šta se dešava, shvatio je tek kada ga je tata Peja pozvao na mobilni i uspaničeno rekao da upravo gleda šta radi.

Zoran Pejić Peja, Jovan Pejić
foto: Nenad Kostić, Nemanja Nikolić

- Desilo mi se nešto još gore. Bio sam sa devojkom kod kuće. Ostali smo sami. Tek bio izašao Instagram lajv. Ona i ja samo hteli da eksperimentišemo, da vidimo kako to radi. Upalio sam lajv, ali nisam otišao "end lajv strim". Ostao mi je upaljen na lajvu sve vreme. I mi smo počeli da vodimo ljubav. Kad zove nju drugarica, a mene zove ćale Peja, i kaže: ''Legendice, ostao ti upaljen lajv.'. To mi je bila dugogodišnja devojka. Nije se, na sreću, ništa videlo previše, ali se sve čulo šta smo radili u tom lajvu. Posle tog od sramote danima nisam izlazio iz kuće, mada, s ove vremenske distance, cela ta situacija mi je sada smešna - rekao je Jovan tada.

kurir.rs/grand/preneo I.L.

Bonus video:

05:40

Zlata Petrović stigla na slavlje kod Slobe i Jelene

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track