"ZAUVEK ĆEMO SE DRŽATI ZAJEDNO" Aleks objavila fotografiju sa ćerkicom i raznežila sve
Foto: Kurir

"ZAUVEK ĆEMO SE DRŽATI ZAJEDNO" Aleks objavila fotografiju sa ćerkicom i raznežila sve

Stars -

Aleksandra Nikolić porodila se pre nekoliko dana i na svet donela ćerkicu kojoj su ona i Filip Car dali ime Leona.

Aleksandra je trenutno u Beogradu bez Filipa, a sada je na Instagramu objavila sliku sa malom Leonom i javno joj se obratila.

Naime, Aleksnadru je ćerkica uhvatila za prst, a ona je u opisu fotografije napisala: "Zauvek ćemo se držati zajedno. Volim te".

- Iscrpljen sam, baš sam umoran. Poslednjih dana nisam spavao po tri sata. Aleksandra i beba su u Beogradu, Aleksandra se oporavlja od carskog reza. Kada sve to prođe, ostaje nam da rešimo papire za Leonu, pa da beba dođe ovde da živi kao kraljica. Idem uskoro dole. Ovo se sve desilo u pravom momentu, tek počneš da živiš kad dobiješ decu. Sada imam zdraviji i bolji prioritet, više nisam sam. Ja sam bebu jedva uzeo u ruke, nisam znao kako bih - rekao je Filip.

Aleksandra o imenu ćerke i porođaju

- Zajedno smo se dogovorili. Imala sam neke predloge, imao je i on, ali na kraju smo se usaglasili za Leona. To je baš lep prevod, lavica - rekla je Nikolićeva, pa otkrila i kako je protekao porođaj.

- Malo mi je gvožđe opalo. Anemična sam po prirodi. Nije prošlo onako kako smo želeli. Carica je želela carski da izađe. Oporavljam se stvarno - kazala je Aleks, a onda se dotakla odnosa sa Filipom Carem:

- Naravno, sve je u redu. Zaljubio se u bebu, kao i ja. Tek sam sad osetila tu pravu ljubav i emociju - rekla je ona u emisiji "Premijera-Vikend Specijal".

Bonus video:

00:08

Sestra Aleksandre Nikolić stigla u bolnicu po bebu i Aleksandru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track