DRAGANA MIRKOVIĆ SE SASTALA S MILOŠEM BIKOVIĆEM! Pevačica došla u Beograd zbog glumca, a zbog jedne stvari će lepši pol da POLUDI
Foto: Petar Aleksić, Zorana Jevtić

DRAGANA MIRKOVIĆ SE SASTALA S MILOŠEM BIKOVIĆEM! Pevačica došla u Beograd zbog glumca, a zbog jedne stvari će lepši pol da POLUDI

Stars -

Dragana Mirković poslednjih nedelja u centru je medijskih pisanja zbog razvoda od Tonija Bijelića o kojem je sama obavestila javnost. Međutim, pevačica se nakon svog saopštenja o bolnoj temi više nije oglašavala i deluje kao da je nastavila život normalnim tokom.

Dragana je zakazala dosta nastupa, a ponovo je doputovala u Beograd kako bi primila nagradu Sabora narodne muzike. Međutim, kako se spekuliše, ovo nije bio jedini razlog njenog dolaska u Srbiju, a drugi je sastanak sa ekipom serijala "Južni vetar" s kojima je dogovarala saradnju.

Naime, folk diva se sastala sa Milošem Bikovićem i Miodragom Radonjićem posle predstave “Laž”, koju je preksinoć pratila iz publike. A, razlog za njihov sastanak je saradnja koju će uskoro ostvariti, a tiče se filma “Južni vetar 3”.

Oni su posle predstave u Beogradskom dramskom pozorištu razgovarali dva i po sata, a tema njihovog razgovora bio je nastavak snimanja jednog od najgledanijih srpskih filmova.

Miloš Biković, Miloš Biković napad u Moskvi
foto: Youtube/AmiG Show/MSNBC

Kako prenose mediji, nastavak popularnog filma i serije snimaće se u pevačicinom dvorcu Ebenfurt. Osim toga, Mirkovićeva im je ponudila svu pomoć i podršku, kako finansijsku, tako i što se tiče svega ostalog, pošto je poznato da pevačica ima veliki broj prijatelja među uticajnim ljudima u austrijskoj prestonici.

Nije im prvi sastanak

Ovo nije prvi sastanak Dragane Mirković i popularnih glumaca, jer su oni pre izvesnog vremena posetili upravo njen dvorac, u kome ih je ona ugostila sa članovima svoje porodice.

Kako se navodi, film će nositi naslov “Južni vetar 3: Gas geben”, što u prevodu sa nemačkog jezika znači “dati gas” ili žargonski “ide gas”, a jedna od lokacija snimanja biće i zamak i imanje popularne pevačice.

Dragana Mirković
foto: Dejan Milićević

Autori ove priče Miloš Avramović, producentkinja Tatjana Žeželj Gojković, Miloš Biković i Miodrag Radonjić i ranije su imali Draganinu podršku, a ovo što je za njih sada učinila, i to bez ikakve nadoknade, veoma im znači.

Kako se šuška, moguće je da će u trećem delu popularnog filma epizodna uloga pripasti i pevačicinom sinu Marku Bijeliću, što bi, nesumnjivo, izvalo veliko oduševljenje među mlađim pripadnicama lepšeg pola.

kurir.rs/scandal/informer/preneo I.L.

Bonus video:

01:53

Dragana Mirković stigla u Beograd, dočekala je kuma

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track