TAČNO DVE GODINE KAKO SE MARIJANI SEIFERT GUBI SVAKI TRAG! Čuli se KRICI, porodica sumnja da je UBIJENA, a ovo se do sada ZNA
Foto: Zorana Jevtić

TUŽNO

TAČNO DVE GODINE KAKO SE MARIJANI SEIFERT GUBI SVAKI TRAG! Čuli se KRICI, porodica sumnja da je UBIJENA, a ovo se do sada ZNA

Stars -

Marijana Seifert, pobednica rijalitija "Veliki brat 2011", vodi se kao nestala osoba već dve godine.

Slučaj nestale Marijane intrigira čitav Balkan, a skandali nesrećnu devojku pratili su od samog pojavljivanja na malim ekranima.

Naime, sve je počelo 2011. godine kada se Marijana uselila u kuću "Velikog brata" kao udata žena i majka preslatke ćerkice. Ubrzo je uplovila u romansu sa Nikolom Nemeševićem Nemešom, a njihov odnos kamere su pratile mesecima.

Marijana čvrljak, Marijana Seifert
foto: Zorana Jevtić

Nakon svih skandala Marijana iz rijalitija izlazi kao pobednica, a njen život u narednih deset godina obeležiće dodatni skandali, raskidi, brakovi i još dece.

Ipak, 27.04.2022. godine čitav Balkan potresla je vest da je Marijana nestala i da joj se od tog dana gubi svaki trag.

Kako je vreme odmicalo iz teorije da je skočila sa mosta, na kom su pronađenje njene lične stvari, došlo se do teorije da je ubijena, bar tako njena porodica sumnja.

Marijana Seifert
foto: Printscreen/Youtube

U jednom momentu Marijanini bliski ljudi optužili su i njenog muža, te su se u javnosti pojavile poruke na kojima se jasno vidi kako samo dva meseca pre nestanka Seifertova piše drugarici kako se plaši za svoj život, te da postoji opcija da joj muž nešto uradi, a namesti da izgleda kao da je nestala.

Marijanina sestra, Maja, učestvovala je u rijalitiju "Zadruga" i tamo iznela ispovest koja je čitavu naciju digla na noge. Maja je stajala iza toga da je Marijana ubijena, a onda je iznela niz optužbi na račun nadležnih organa, tvrdeći kako porodica ne dobija adekvatne informacije o slučaju, niti da im je dozvoljeno da vide snimke sa nadzornih kamera.

Maja Kovačević, Marijana Seifert
foto: Ana Paunković, Shutterstock, screenshot

Bilo kako bilo, prošlo je već dve godine od nemilog događaja, a slučaj još uvek stoji u mestu, te novih informacija nema.

Bonus video:

06:00

STARS EP 292

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track