"KOLEGE ME CINKARE!" Goca Lazarević otkrila da ima VELIKI PROBLEM, dotakla se i Zvezda Granda
Foto: Printscreen

ISKRENO PRIZNANJE

"KOLEGE ME CINKARE!" Goca Lazarević otkrila da ima VELIKI PROBLEM, dotakla se i Zvezda Granda

Stars -

Legendarna pevačica Goca Lazarević priznaje da je jedna od retkih na estradi koja nema dlake na jeziku, zbog čega i ima problem sa kolegama, o čemu je sada porgovorila.

Iako je njen glas i stil prepoznatlljiv u narodnoj muzici, Lazarevićeva priznaje da su joj mnogi bliski ljudi sugerisali da bi se ipak bolje snalazila u pop muzici.

koncert Stjepna Hausera, Goca Lazarević
foto: Stefan Stojanović/ Mondo

-„Hiljadu zastava“ je naslovna numera sa CD-a koji je izašao i bio u sefu od ’94. do sada. Ovu pesmu sam možda otpevala dva puta te ’94. te i nikada više, bila je zaboravljena. Mišo Marković, nije među nama, ali on mi je pravio te lepe pesme. Sećam se, govorio mi je nešto interesantno, „Goco, prebaci se na drugi kolosek, pevaj malo zabavnjake“. Oprobala sam se u zabavnjacima i deca su mi rekla da bolje pevam pop muziku koju nikad nisam pevala, jer od kad sam se rodila sam bila Goca Lazarević. Pevala za bombonice, bila u Kulturnom umetničkom društvu, osvojila sve nagrade i odmah bum, na radio, na televiziju, nisam ni znala da mogu svašta nešto da pevam – istakla je ona.

Pevačica otkriva kako bi se ponašala da je član žirija popularne emisije „Zvezde Granda“, naglašavajući da pored emotivne strane, ume da bude i te kako stroga.

Goca Lazarević
foto: Dragan Kadić

-Vrlo sam emotivna i inače volim da slušam samo balade. Bila bih vrlo realna, umem da budem i oštra, nikome nikada ne podilazim. Možda malom detetu kad padne i boli ga, pa kažem da mu neće biti ništa. Ali ovako sam „sve krk u brk, ni po babu, ni po stričevima“. Imam problema zbog toga, onda me cinkare neke kolege. Čovek ako je profesionalac, onda zaista mora da bude profesionalac - zaključila je Goca.

kurir.rs/grand

Bonus video:

02:02

GOCA LAZAREVIĆ KOMENTARISALA JUŽNU AMERIKANKU KOJA JE OTPEVALA VIDOVDAN Potom se osvrnula na početke: Bila sam iz drugog plana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track