ALEKSANDRA MLADENOVIĆ ŽIVI U STANU OD 500.000€! Skućila se u najluksuznijem delu u Beogradu: Zaslužila sam koliko sam se mučila!
Foto: Printskrin/Instagram

pametno ulaganje

ALEKSANDRA MLADENOVIĆ ŽIVI U STANU OD 500.000€! Skućila se u najluksuznijem delu u Beogradu: Zaslužila sam koliko sam se mučila!

Stars -

Pevačica Aleksandra Mladenović pre nekoliko mesecipreselila se u najluksuzniju kompleks u Beogradu. U stan u "Beogradu na vodi" ona je uložila pola miliona evra.

Aleksandra je sada u emisiji "Premijera - vikend specijala" ispričala da je sve sama finansirala na šta je izuzetnoponosna. Pevačica, koja je ponikla u "Zvezdama Granda", već godinama je jedna od najtraženijih, a zarađeni novac je pametno ulagala.

Aleksandra Mladenović
foto: Dušan Petrović

- Juče sam na nastup putovala 12 sati i isto toliko se vraćala.. Menjala sam dva aviona. Mislim da sam zaslužila koliko sam se mučila i koliko se mučim i radim da sebi priuštim jedan stan. Do ovakvog stana se dolazi velikim radom i ulaganjem. Kao šta kaže Ana Bekuta u pesmi : "Sve sam stekla sama, na to se ponosim".

Inače, nakon turbulentnog perioda koji je preživela zbog bivšeg dečka, Mladenovićka konačno može da uživa. Ona ima novog partnera, koji je čini srećnom.

Aleksandra Mladenović, Darko Dobričanin
foto: ATA images

Nedavno se s njim pojavila na proslavi rođendana Milana Miloševića.

- Ne bih puno o ljubavi, tu bih temu zaobišla. Super sam, srećna sam, došla sam sa dečkom. On nije iz ovog, javnog posla, ne voli da se priča previše o njemu tako - rekla je jednom Aleksandra za medije.

Bonus video:

00:10

Aleksandra Mladenović stigla sa dečkom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track