PREPOZNAJETE LI PEVAČICU SA SLIKE? Žarila i palila scenom Granda, njeni hitovi se i danas slušaju, a evo gde je sada
Foto: Printskrin/Youtube

PREPOZNAJETE LI PEVAČICU SA SLIKE? Žarila i palila scenom Granda, njeni hitovi se i danas slušaju, a evo gde je sada

Stars -

Goga Filipović 2000 - tih godina bila je jedna od najboljih vokala u regionu i smešila joj se velika karijera, a na negativno iznenađenje publike, pevačica se naglo povukla sa muzičke scene.

Goga Filipović
foto: Printscreen YT

Svaka njena pesma brzinom svetlosti dolazila je do srca publike, a pored toga je važila za jednu od najatraktivnijih pevačica na estradnom nebu.

Snimila je pet albuma, od toga dva za "Grand produkciju", na kojima je bilo nekoliko hitova koji se i dan danas slušaju.

"Sve sam tebi dala", "Nedostupan", "Moja ružo", "Oči plaču danima", "Ljubav mog života" i mnoge druge numere koje su obeležile njenu karijeru.

Goga Filipović
foto: Printscreen

Pevačica danas živi u Beču, a nakon 17 godina pauze Goga je odlučila da se vrati na scenu. Goga je već neko vreme vredna, sprema repertoar i priprema se za druženje sa najvernijom publikom koja će imati prilike da uživa u njenim lajv nastupima širom regiona i dijaspore.

Sudeći po fotografijama koje pevačica neretko objavljuje na društvenim mrežama nema sumnje da joj je osim glasa i stas gotovo ostao isti.

U intervjuu za Kurir, koji je nedavno dala, Filipovićeva je otkrila sve o životu tokom 17 godina medijske ilegale i otkrila planove za budućnost.

Bonus video:

01:25:56

SCENIRANJE 18.06.2023. LJILJANA STJEPANOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track