KOLEGE HTELE DA PREOTMU PESMU OD SANDRE AFRIKE! Evo kroz kakvu AGONIJU je prošla, progovorila i o PLJAČKI: Sve su mi ukrali
Foto: Kurir televizija

ISKRENA

KOLEGE HTELE DA PREOTMU PESMU OD SANDRE AFRIKE! Evo kroz kakvu AGONIJU je prošla, progovorila i o PLJAČKI: Sve su mi ukrali

Stars -

Pevačica Sandra Afrika vredno je radila na novom albumu koji će uskoro ugledati svetlost dana, a u razgovoru za Kurir je otkrila da se oko jedne pesme naročito namučila.

- Namučila sam oko jedne pesme na albumu, jer je sve bilo problem. U pitanju je "Azis i Glorija", jako popularna pesma, kao kod nas što su "Jorgovani". Bukvalno dvadeset godina niko nije mogao da je kupi i da uzme autorska prava od naših pevača, a zvali su mnogi. Ja sam dobila jer sam nazvala taj dan i dva dana je trebalo da istekne taj ugovor. Vi ne znate šta se sve izdešavalo u ta dva dana. Još neke moje kolege su zvale kad su čule da sam ja zvala i onda su mnogi potrčali i oni da je kupe. Na kraju sam je ja dobila - rekla je Sandra, a potom progovorila o pljački koja se nedavno desila u Sloveniji kada se vraćala s nastupa:

Sandra Afrika
foto: Milica Stanojević

- Mikiša mi stalno govori da ne ostavljam torbu i zaključavam kola. Kod mene sve stoji na izvol'te, mogu i kuče da mi odnesu. Nikada nisam dokumente izgubila. Ukraden mi je tablet, ma sve su mi ukrali.

U prilogu poslušajte detaljnije.

05:51

Sandra Afrika

Bonus video:

02:34

Sandra Afrika daje bakšiš Vesni Zmijanac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track