POBEDNICA ZVEZDA GRANDA SE NE SNALAZI NA ESTRADI? Slavica Angelova iznenadila priznanjem: Stresno mi je, treba puno živaca...
Foto: Petar Aleksić

otvorila dušu

POBEDNICA ZVEZDA GRANDA SE NE SNALAZI NA ESTRADI? Slavica Angelova iznenadila priznanjem: Stresno mi je, treba puno živaca...

Stars -

Pobednica „Zvezda Granda“, Slavica Angelova osvojila je srca publike svojim neospornim talentom, a sada je sve iznenadila priznanjem.

Pevačica je potvrdila da joj je trebalo vremena da se snađe na estradi i otkrila kako uspeva da uskladi svoju mirnu prirodu u dinamične estradne vode.

Slavica Anglelov
foto: Petar Aleksić

-Na početku mi je bilo malo stresno i još uvek je, moram da priznam, ali trudim se, jer vidim da ovde u ovom poslu treba da imaš puno nerva, živaca i moraš da si dosta psihički stabilan. Kad mi neko kaže za muziku da je jako interesantno, zabavno i zanimljivo, sve to jeste, ali to može da bude i dosta naporno - istakla je Angelova.

Đorđe David, Slavica Angelova
foto: Kurir TV, Shutterstock, Ilustracija

Pobednica „Zvezda Granda“ je otkrila i ko joj je od uspešnih muzičara uzor.

-Volim i naše i strane pevačice. Svako želi da ima karijeru kao Beyonce, da ne bude da se precenjujem, ali ona mi je prava zvezda vodilja. Od muških pevača mi je Toše Proeski bio uvek neko koga mogu da sledim, jer je on stvarno bio neko za koga niko, ali baš niko nije znao da pomaže ljudima, tako da mi je on neko koga mogu da izdvojim. Od pevačica ne mogu sad baš da se setim, ali evo naprimer Kaliopi je top vokal i još mnogo drugih - rekla je Slavica.

kurir.rs/grand

Bonus video:

05:19

STARS EP 300

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track