"ANELI MI JE RAZBILA GLAVU FLAŠOM, JER JOJ NISAM DAO..." Asmin otkrio svoju strane priče: Sita i njena majke su je POKRALE...
Foto: Printscreen Pink

HAOS

"ANELI MI JE RAZBILA GLAVU FLAŠOM, JER JOJ NISAM DAO..." Asmin otkrio svoju strane priče: Sita i njena majke su je POKRALE...

Rijaliti -

Asmin Durdžić, bivši partner Aneli Ahmić i trenutni emotivni partner Stanije Dobrojević, progovorio je o optužbama da je navodno bio nasilan prema Ahmićevoj, te tom prilikom šokirao sve u studiju.

- Kako su tvoji reagovali kad si rekao bio sam s jednom devojkom i ostala je trudna, pa ćemo pokušati da budemo zajedno - pitao je Darko.

Asmin Durdžić
foto: Printscreen Pink

- Nikad se nisu mešali, oni su mi kao najbolji prijatelji. Upoznavanje je bilo okej, ne kao ono što je ona rekla - rekao je Asmin.

- Aneli je tvrdila da nikad nije valjala tvojoj porodici, a ona se trudila oko svega - kazao je Darko.

- Ja ne živim sa roditeljima i kako ona može da ne valja njima? Ne mogu da kažu da im ne odgovara. Ona je samo ušla da me osramoti i da ispadnr da sam seljak - odgovorio je Asmin.

Asmin Durdžić
foto: Printscreen Pink

- Da li si je tukao u trudnoći - upitao je Darko.

- Nikad je nisam tukao, tražila je stalno svađu i vređala me kao Janjuša. Nešto joj fali, samo poludi. Ima prebačaje.

- Bila je ta jedna noć, udario si je i ona je izletela iz kuće - pitao je Darko.

- Mene je Sita nagovarala da dam intervju. Aneli je objavila neku sliku sa modricom na nosu, ne znam šta je to bilo. Ona je meni razbila glavu flašom, jer joj nisam dao da koristi narkotike. Nisam nikad nijednu devojku udario - rekao je Asmin.

- Kakve su vam bile svađe - pitao je Darko.

Asmin Durdžić
foto: Printscreen Pink

- Devojka vređa najstrašnije. Tako pričaju njena majka, Sita i ona - rekao je Asmin.

- Pominje se i odlazak na sahranu njenog oca. Rekla je da si je tad ošamario - rekao je Darko.

- Prvi put sam čuo u to u rijalitiju - rekao je on.

- Ispalo je kao da se pereš od Aneli i te porodične baze. Slike pokazuju da ste živeli srećno. Kako je izgledalo to vreme - pitao je Darko.

- Nismo provodili vreme, iskreno. Ustajao sam u 5 i dolazio uveče kući. Izvodio sam nekad nju i malu na ručak. Ona je sama izlazila. Sita i njena majka pokrale su Anelin štek. Rekao sam da tad budu u Austriji, dok se to ne smiri. Vodio sam ih na odmor i posle toga je ušla ovde - rekao je Asmin.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track