NIKOLA RAĐEN KONAČNO PRIZNAO DA LI JE BIO NEVERAN ANI KOKIĆ! Progovorio i o njihovim poslednjim momentima u braku: Pokušali smo...
Foto: Damir Dervišagić

šok

NIKOLA RAĐEN KONAČNO PRIZNAO DA LI JE BIO NEVERAN ANI KOKIĆ! Progovorio i o njihovim poslednjim momentima u braku: Pokušali smo...

Stars -

Pevačica Ana Kokić i vaterpolista Nikola Rađen pre pet godina su stavili tačku na svoj brak iz kog imaju dve ćerke - Ninu i Teu.

Sada je Nikola progovorio o njihovom odnosu i otkrio da su pokušali da spasu brak kada su shvatili da ne funkcioniše kako treba.

- Pokušali smo, jesmo, nije da nismo, jesmo, ali smo bili dosta realni u tome mogu da ti kažem. Dosta smo bili realni u toj nekoj odluci i donošenju odluke i pronalaženje rešenja šta je najbolje za decu - rekao je Rađen kojeg je voditelj potom upitao da li je bio neveran supruzi.

Ana Kokić
foto: Screenshot Instragam

-Ne - kratko je odgovorio u intervju.

Podsetimo, Nikola Rađen i njegova druga supruga Milica Rađen dobili su sina kojem su dali ime Aleksej.

Podsetimo, Ana Kokić je nedavno otkrila na koji način se trudi da vaspitava ćerke koje su sada već tinejdžerke.

- Trudim se da sa njima imam otvoren odnos i da razgovaramo o svemu. Tinejdžerski period je najosetljiviji tokom života pa je jako važno da mi roditelji to razumemo i uspemo da učinimo sve da prođe što lakše i bezbolnije. Razumevanje i komunikacija su na prvom mestu u tim godinama, uz puno podrške i zagrljaja. Deca moraju da osete sigurnost jer je to period kada još uvek nisu svesni sebe i svega što se oko njih dešava - rekla je ona u velikom intervju.

Nikola Radjen, Nikola Rađen
foto: Damir Dervišagić

Kurir / Super Tv / Hypetv.rs / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

04:49

DA SE SNIMA FILM O MENI TO NIKO NE BI GLEDAO! Ana Kokić odgovorila na 36 škaklivih pitanja: NE ZOVITE ME

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track