MAJA MARINKOVIĆ ZA DVA MESECA U RIJALITIJU ZARADI GARSONJERICU! Bićete u potpunom šoku kada vidite koliki joj je HONORAR
Foto: Petar Aleksić

previše?

MAJA MARINKOVIĆ ZA DVA MESECA U RIJALITIJU ZARADI GARSONJERICU! Bićete u potpunom šoku kada vidite koliki joj je HONORAR

Rijaliti -

Starleta Maja Marinković godinama se takmiči u rijalitiju, a jednom prilikom je njen otac Taki Marinković otkrio koliko honorar ima njegova ćerka.

Naime, tokom šeste sezone rijalitija honorar Maje Marinković je navodno bio oko 15.000 evra, a mnogi smatraju da je u sedmoj sezoni rijalitiju sigurno i veći.

U "Zadruzi 6", Maja je imala žestok obračun sa Milicom kada je kažnjena i mesečnim honorarom, a Taki se oglasio i slučajno otkrio koliko on iznosi.

Maja Marinković
foto: Printscreen Pink

- Ma to nije ljubav, svima je to jasno. Smanjio sam gledanje... To je zatvoren prostor, ko zna šta je njima u glavi. Ne mogu da utičem na to. Video sam i nemili događaj sa Milicom, ne treba to da radi. Ali to je ona, nikada se ne zna kada će da eksplodira. Bacila je 15.000 evra u vodu - izjavio je Taki za" Pink" ni ne sluteći očigledno da je otkrio ćerkin honorar.

Inače, Maja Marinković trenutno je u ljubavi sa Stanislavom Krofakom.

Podsetimo, porodica Stanislava Krofaka jasno je iznela stav da ne podržava njegovu vezu sa Majom. S druge strane, Majin otac, Radomir Marinković Taki nazvao je Krofaka "Majinim fanom".

Maja Marinković
foto: Printskrin/Instagram

- Ovo je moje poslednje oglašavanje, odlučio sam da se povučem. Što se tiče Majine ljubavi, ona je već šest godina tamo i kad je bila najbolja i kad je bila najgora bio sam uz nju. Stanislav se odmah uhvatio najjače karike u kući, ali sviđa mi se što nikad nije ispljuvao Mionu i što je ispao veliki gospodin. Stanislav i Miona su Majini fanovi, pratili su je od početka i sami su to rekli, a on je vrlo dobro upućen i posavetovao se gde ulazi. Vrlo dobro zna šta radi - rekao je on tada.

Kurir / Blic / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

03:58

Taki Marinković Uskoro se ženim, žena mi je iz Bosne

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track