KARLEUŠIN GARDEROBER JE VELIČINE DNEVNOG BORAVKA I VREDI KAO CELA VILA NA DEDINJU! Zavirite u njeno modno bogastvo, nema šta nema
Foto: ATAImages

omiljeni kutak u kući

KARLEUŠIN GARDEROBER JE VELIČINE DNEVNOG BORAVKA I VREDI KAO CELA VILA NA DEDINJU! Zavirite u njeno modno bogastvo, nema šta nema

Stars -

Jelena Karleuša garderober povremeno voli da pokaže pratiocima na Instagramu.

S obzirom na količinu stvari koju na mesečnom nivou kupi, veruje se da to što se na njenom profilu može videti nije ni peti deo onoga što zapravo poseduje. Ipak, njenim fanovima drago je što makar nakratko mogu da zavire u njen omiljeni kutak u kući.

Jelena važi za jednu od najbolje odevenih dama na estradi i generalno u domaćem javnom prostoru pozicionirala se na prvo mesto po smislu za odevanje.

Gde god da se pojavi, tu su obavezni kostimi, te samim tim privlači pažnju modnih stručnjaka i javnosti, koja nikada nema niti jednu jedinu zamerku.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen Instagram

Naprotiv, dok momci aplaudiraju za izgled, dame radoznalo zapitkuju kako je uspela figuru da dovede do savršenstva i gde nabavlja kreacije.

Pop diva ne krije da vrlo često scenske odevne kombinacije sama osmišljava i šije i čini se da joj čak i u tom domenu nema ravne, a garderobu za svakodnevne prilike, poslovne i svečane ona najradije voli da kupuje u inostranstvu.

Jelena Karleuša
foto: Kurir

Veliki je fan stranih skupocenih brendova, počev od nakita, tašni, šešira, cipela, kaputa, preko kompleta, haljina, do suknji, sakoa.

Gotovo sve Karleuša voli da nosi, a sad, otkako je figuru stesala, sve joj odlično i stoji.

Nedavno je čak pozvana u Pariz da prošeta modnom pistom, što je uradila kao da se oduvek bavi manekenstvom.

Jelena Karleuša
foto: Milosphh

Tamo je dobila priliku da stupi u kontakt sa dizajnerima i svetski poznatim influenserima koji je putem mreža prate i takođe su opčinjeni njenim smislom za modu.

Sav taj luksuz, sve te skupocene torbe, nakit i krpice, fino su složene u jednoj sobi u vili na Dedinju.

Shvativši koliko stvari poseduje i da je tu svake nedelje toga sve više i više, Jelena Karleuša garderober je u jednom momentu morala i da proširi, tačnije da sobu veličine nečijeg dnevnog boravka dodatno poveća kako bi sve moglo da stane.

kurir.rs/story

Bonus video:

00:23

Jelena Karleuša u Šoping Molu

Jelena Karleuša
foto: Printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track