"BEBAC JE SLADAK I MEDEN" Ceca sa Veljkom ispred porodilišta, priznala kako se oseća nakon rođenja trećeg unuka: Nisam birala ime
Foto: Nenad Kostić

ne krije sreću

"BEBAC JE SLADAK I MEDEN" Ceca sa Veljkom ispred porodilišta, priznala kako se oseća nakon rođenja trećeg unuka: Nisam birala ime

Stars -

Bogdana Ražnatović danas je na svet donela trećeg sina Isaija, a ponosni otac Veljko ne krije sreću, te je na svom Instagram nalogu otkrio ime naslednika.

Bogdana Ražnatović
foto: Printscreen/Instagram

Svetlana Ceca Ražnatović ispred bolnice otkrila je prve impresije ovim povodom i priznala kako se oseća nakon rođenja trećeg unuka.

Veljko Ražnatović, Svetlana Ražnatović Ceca
foto: Nenad Kostić

- Bogu hvala, sve je super. Ja sam još uvek uzbuđena. Ovo je najlepši osećaj na svetu. Bebac je sladak i meden, videla sam fotografije. Krstan je bebiron i još uvek nije svestan, ali Željko jeste i raduje se. Sada snajka treba da se odmori i oporavi - govorila je Ceca i otkrila da li je učestovala u odabiru imena za naslednika:

Svetlana Ražnatović Ceca, Ceca
foto: Kurir

- Naravno da ne, to su njihova deca i oni trebaju da biraju imena. Ja sam za svoju decu sa mužem sama birala imena - rekla je pevačica.

01:04

Cecina izjava povodom rođenja deteta

Bonus video:

03:34

Ceca Ražnatović intervju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track