GOLIŠAVE FOTKE, PRIČE O RAZVODU, PRESKUPI POKLONI! Ovo su najšokantniji detalji braka Đanija i Slađe, a danas slave godišnjicu!
Foto: Printscreen/Instagram

GOLIŠAVE FOTKE, PRIČE O RAZVODU, PRESKUPI POKLONI! Ovo su najšokantniji detalji braka Đanija i Slađe, a danas slave godišnjicu!

Stars -

Pevač Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađana danas proslavljaju 29 godina braka.

Kako je pevač decenijama deo estradne scene, javnost je i te kako upućena u detalje o njihovom braku.

Radiša Trajković Đani
foto: Printscreen Instasgram

Tokom proteklih godina folker je više puta bio na meti loših komentara. Tako je pre nekoliko godina u medijima odjeknula vest o njihov razvodu. Slađa je tada navodno "urlala" na Đanija tokom letovanja u Turskoj, te tom prilikom izjavila: "Završili smo za ceo život, da li ti je to jasno?!"

Međutim, Trajković je tada demantovao sve navode o njihovoj svađi i rastanku.

- To je neistina. Čuj, ja se razveo od moje Slađe? Volim je najviše na svetu. Ako se nešto neće nikad dogoditi, to je da ćemo se mi razvesti. I da hoću, nemamo vremena - poručio je iznervirani Radiša tada.

Radiša Trajković Đani
foto: Printscreen Instasgram

Oni su zajedno prebrodili i ostale velike probleme koji su ih kroz život zadesili. Naime, pevačeva supruga je pre nekoliko godina otkrila da ima rak bubrega, koji je na sreću uspela da pobedi.

Dokaz njihove ljubavi pokazuju i brojni pokloni koje Slađa često dobija od svog supruga. Pored zlatnog nakita i skupocene garderobe, Đani je u najtežim momentima odlučio da svojoj lepšoj polovini kupi besnu mašinu od čak 130.000 evra!

Radiša Trajković Đani
foto: Pritnscreen Instagram

- Slađi sam uzeo mašinu. To je poklon od mene zbog stresa kroz koji prolazi. Nećemo o cenama, ali svi znate koliko taj auto košta. Svi smo uz nju, kao i uvek, podrška porodice je u ovakvim trenucima svima važna. Bitno je da smo reagovali na vreme i da je Slađa u najboljim rukama - otkrio je folker.

Oni su se svojevremeno i našli na meti osude zbog šaljive fotografije iz bazena koje su podelili na mrežama. Slika na kojoj se vidi kako u vodi Slađa drži Đanija u naručju i ljubi ga mnoge je nasmejala, ali je takođe naišla i na mnogobrojne loše komentare.

Đani Trajković
foto: Printscreen Instagram

"Ovo smo mogli biti mi, ali ti nećeš da stojih u redu za vaučer", "Kilo gore, kilo dole, volim tvoje mane sa sve četiri strane", "Nekome zaista treba zabraniti pravo na ljubav, slikanje, kupanje, golotinju, disanje", "Retka fotografija muflona u sezoni parenja van svog prirodnog habitata", bili su neki od komentara.

Ipak, oni su nastavili da na šaljiv način govore o njihovoj ljubavi, te je Trajkovićka tako jednom prilikom prokomentarisala da nema gde da ima intimne odnose sa svojim mužem:

Radiša Trajković Đani
foto: Printscreen/Instagram

- Pa mi nemamo pošteno gde ljubav da vodimo, ćerka je sa nama - rekla je Slađa u emisiji "Magazin IN", a onda im je voditeljka Sanja Marinković ponudila apartman pored studija.

- Može, ostaćemo posle emisije - dodala je Đanijeva supruga kroz smeh.ž

Kurir

Bonus video:

03:36

RADIŠA TRAJKOVIĆ DJANI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track