JOVANA JEREMIĆ PRIZNALA NAJČUDNIJE MESTO NA KOM JE VODILA LJUBAV! Otkrila mesto zbog kog će vam se OTVORITI VILICE, sve ispričala
Foto: Printscreen

hit

JOVANA JEREMIĆ PRIZNALA NAJČUDNIJE MESTO NA KOM JE VODILA LJUBAV! Otkrila mesto zbog kog će vam se OTVORITI VILICE, sve ispričala

Stars -

Jovana Jeremić otvoreno je govorila o svojoj intimi i otkrila koje je najčudnije mesto na kom je vodila ljubav, ali i koji je najbolji prirodni afrodizijak.

Voditeljka je poznata kao neko ko nema dlake na jeziku i ko rado otvoreno govori o svemu. Ipak, Jovana ističe da je veoma konzervativna iako mnogi misle drugačije.

Gostujući u emisiji "Intimna pitanja" Jeremićka je otkrila koje je najčudnije mesto na kom je vodila ljubav.

Jovana Jeremić
foto: Printskrin/Instagram

- Nećeš mi verovati, to je krevet. Svako bi za mene pomislio različite stvari. Ja sam neko ko voli da vodi ljubav u krevetu, ne volim da isprobavam druga mesta, jer mi je neudobno. Pokušavala sam, priznajem - rekla je Jovana, pa objasnila:

- Pokušavala sam u autu, na prednjem sedištu i to samo jednom u životu i onako nije top za mene. Ja najviše volim krevet jer onda mogu da se razletim. Za sebe volim da kažem da sam umetnica u poslu i umetnik u ljubavi - istakla je Jeremićka.

Na pitanje da li koristi pomagala u intimnim odnosima, odgovorila je odrično i jačem polu otkrila tajnu koja su to dva najjača prirodna afrodizijaka.

- Prvi prirodni afrodizijak je žena koju iskreno voliš, a drugi se zove pirotska vijagra, a to je pirotska peglana kobasica. Probajte muškarci nećete omanuti - savetovala je voditeljka.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen

Jovana je otkrila i da nema eksplicitni snimak ni fotografije, pa da zato može mirno da spava.

Blic / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

01:06

Jovana Jeremić na krštenju minisratke zaplesala sa dečkom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track