BAZEN USRED SOBE, SVUDA VERSAĆE I MERMER! Mile Kitić živi u vili od 500.000 EVRA: Marta pokazala unutrašnjost luksuznog doma
Foto: Nemanja Pančić/printscreen

ŽIVI U SUVOM LUKSUZU

BAZEN USRED SOBE, SVUDA VERSAĆE I MERMER! Mile Kitić živi u vili od 500.000 EVRA: Marta pokazala unutrašnjost luksuznog doma

Stars -

Folker Mile Kitić sa suprugom Martom Savić i njihovom ćerkom Elenom živi u luksuznoj kući u Beogradu.

Naime, spoljašnost kuće je bele boje, vila je opasana visokim zidinama sa crnom ogromnom kapijom, a roletne na prozorima spuštene, kako se sa ulice ne bi videla unutrašnjost kuće.

Kuća je ušuškana između zgrada, a nemoguće je ne primetiti je budući da "bode" oči svakome ko prođe pored nje.

Marta je sada na svom Instagramu podelila fotografije sa rođendana i pokazala unutrašnjost vile, te se može videti da ominira beli mermer, a elegancija i umerenost odišu sa svih strana.

Marta Savić, Mile Kitić
foto: Printscreen/Happy/Glamur

Na jednoj slici se vidi i deo kuhinje kao i ogromna trpezarija sa Versaće stolicama.

Bela boja preovladava sa svih strana i očigledno da je poznati par insistirao na tome budući da otvara prostor, a može se videti i krem mermer, kao i dekoracija koja je usklađena sa istim.

Mile Kitić
foto: Kurir

U kući posebnu pažnju privlači kamin, koji njihovom domu daje posebnu toplinu i osećaj ušuškanosti i porodičnog prostora.

Vila takođe poseduje i bazen koji se nalazi u centru, bilijar salu, ogroman garderober, a spekuliše se i da je par izdvojio preko pola miliona evra za opremanje ovog zdanja.

Kurir/Blic

Bonus video:

01:39

MILE KITIĆ OTKRIO TAJNU NJEGOVE ĆERKE IZ KUPATILA! Pevač potom rekao šta misli o Eleninom novom dečku: Ne znam koliko će trajati

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track