(FOTO) FILIP CAR POSEDUJE VILU NA OBALI MORA! Živi u suvom luksuzu, a tek da vidite skupoceni nameštaj: Po poslednjim trendovima!
Foto: Nenad Kostić, Instagram

Ovo je vila u kojoj živi

(FOTO) FILIP CAR POSEDUJE VILU NA OBALI MORA! Živi u suvom luksuzu, a tek da vidite skupoceni nameštaj: Po poslednjim trendovima!

Stars -

Rijaliti učesnik Filip Car jedan je od zadrugara sa najvećim brojem skandala. Koliko je tačno novca zaradio u rijalitiju može se samo pretpostaviti po njegovom stilu života, ali i luksuznom domu kojeg je jednom prilikom i pokazao.

Iako su mnoge njegove devojke planirale zajednički život sa njim po izlasku iz rijalitija, nijedna do sada se nije uselila u njegov luksuzni dom u Crkivenici, a on je po izlasku iz pete sezone rijalitija otvorio vrata porodične kuće i pokazao kako izgleda vila na primorju u kojoj živi.

1 / 10 Foto: Printscreen

Naime, Car je na svom Instagram profilu objavio fotografije iz vile.

- Da li sanjam ili sam tu - napisao je uz fotografiju kada se nakon višemesečnog boravka na imanju u Šimanovcima vratio kući.

Filip je pokazao magičan pogled sa velike terase u dnevnom boravku, kao i deo unutrašnjosti vile koja je, koliko se može videti, uređena po poslednjim trendovima.

U njegovom domu preovladavaju svetli tonovi, a soba koju je snimio je prilično prostrana i uredna.

Bonus video:

00:08

Dok mu Aleks čuva ćerku, evo šta radi Car

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track