"BIO SAM USRED ŠUME, PROBUDIO SE, ALI NISAM ZNAO GDE!" Aco Pejović se prisetio svog NAJVEĆEG PIJANSTVA, nasmejao ceo studio!
Foto: Nenad Kostić

hit

"BIO SAM USRED ŠUME, PROBUDIO SE, ALI NISAM ZNAO GDE!" Aco Pejović se prisetio svog NAJVEĆEG PIJANSTVA, nasmejao ceo studio!

Stars -

Aco Pejović ne krije da voli da uživa u dobrom društvu i sa dragim ljudima, kao i da se neretko druženje završi sa kojom čašicom više.

Međutim, njegovo najveće pijanstvo dosta se razlikuje od ostalih boemskih priča, jer se dogodilo u vojski, za vreme bombardovanja i to usred šume!

Aco Pejović
foto: Nemanja Nikolić

- Budio sam se u tuđim kućama, znaš li ti kako je to bilo? Sedeo sam sa jednim školskim drugom, bilo je bombardovanje. Tada sam, kao i svi moji prijatelji, otišao da se prijavim za vojsku koja brani moju zemlju - započeo je Pejović, pa nastavio:

- Tada smo bili na jednoj planini i naravno, kada si u šumi, nemaš šta da radiš, pa smo uveče "rakijali" svi. Tada smo dobro popili i neke komšije, jedan stari čovek i jedna stara žena koje su živeli u blizini, su nas pokupili i odveli svojoj kući. On i ja smo se sutradan probudili, ali nismo znali gde. Bili smo pokriveni nekim starim ponjavama, ćebićima, u nekim starim krevetima u kamenoj kući, sa sve bolom u glavi, jer se pila krdža. Ta divna žena nam je, kada smo se probudili, donela ogromnu pitu - prisetio se pevač kroz smeh u emisiji "Amidži šou".

Bonus video:

06:37

Aco Pejović 1

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja