PEVAČ OTKRIO MRAČNU STRANU ESTRADE: Nudili su mi nedozvoljene supstance! A priznao koliko se KAZNI naplaćao
Foto: Printscreen

PEVAČ OTKRIO MRAČNU STRANU ESTRADE: Nudili su mi nedozvoljene supstance! A priznao koliko se KAZNI naplaćao

Stars -

Pevač Emrah Emšo je u Beograd došao pre osam godina, a početak života u velikom gradu je nosio svoje izazove.

- Kada sam počeo da dolazim bilo mi je komplikovano da se snađem u saobraćaju, ali tu je navigacija koja je korisna i praktična. Dosta sam smiren u prevozu, kad upadnem u gužvu razmišljam o svemu, osim ako kasnim. Tad dodam malo po gasu - priznao je Emrah i otkrio koliko je kazni do sada platio.

- To je specifično za mene, kao da znate šta treba da me pitate. Mislim da sam čovek koji je najviše kazni u saobraćaju platio. Sad sam se malo smirio (smeh)! U Bosni su veće kazne, oko 200 evra, a bilo ih je dosta. Mada, dešavalo se da me zaustave, prepoznaju me i oproste prekršaj, kako u Beogradu, tako i u Sarajevu - sa osmehom je ispričao pevač.

Emrah Emšo
foto: Printscreen Instagram

Osim što je svoj glas i talenat za muziku koristio da osvaja devojke, Emrah ne krije da se dešavalo da pesmom ‘potkupi’ i policajce.

- Nekad moraš da zapevaš, a nekada da obećaš da ćeš im odraditi neko veselje (smeh). To mi se baš nedavno desilo - rekao je.

Iako je većini muškaraca danas san da voze luksuzne automobile, Emrah istakao da je po tom pitanju oduvek bio skroman.

- Vredan sam iskreno, od samog početka karijere tako da sam uspe da kupim rano prvi automobil. Danas mi nije važna marka, bitno mi je da imam dobar auto jer mnogo putujem, radi sigurnosti. Zaista ne patim od luksuza, volim neku sredinu - istakao je Emšo.

Kako je zbog prirode posla često na točkovima, Emrah je otkrio da mu se nekoliko puta dogodilo da zamalo zaspi za volanom.

Emrah Emšo
foto: Printscreen Instagram

- Imao sam raznih situacija u kolima, pre nekoliko godina recimo, bio sam baš umoran, imao sam dosta snimanja i svirki pa sam imao običaj da stanem na nekoliko pumpi zaredom da odspavam. Taj umor može da bude ozbiljan problem. Nedavno smo krenuli sa svirke, muzičari i ja, svako je bio svojim kolima i desetak minuta pred kuću stigao me je umor. Moguće je da sam zaspao na par sekundi i trgao sam se, otvorio przor i pustio muziku, tako sam izdržao - prisetio se pevač.

Na pitanje koliko je teško odupreti se alkoholu na veseljima radi bezbednog povratka kući, Emrah je odgovorio:

- Moraš da shvatiš da ti piće nije potrebno da bi pevao i radio. Jednostavno ovaj posao mora da se shvata profesionalno, ako ti posao zavisi od pića, to je problem.

Mnoge njegove kolege su otvoreno govorile da su im na nastupima osim pića nudili i nedozvoljene supstance, a sa tim se susreo i Emšo.

- Ima svega! Kada radiš toliko svirki normalno da ima svega, nudili su i meni, ali jednostavno kažeš da ne želiš - poručio je pevač.

kurir.rs/grand/preneo I.L.

Bonus video:

01:25

SAŠA POPOVIĆ MI JE REKAO DA IZGLEDAM KAO KVOČKA! Voditeljka Dragana Katić progovorila o odnosu sa direktorom Grand produkcije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja