ŽIVEO ZABORAVLJEN OD SVIH: Toni Montano prodao stan pred smrt i planirao da se vrati u rodno mesto, komšinica otkrila istinu
Foto: Dragana Udovičić

kurir saznaje

ŽIVEO ZABORAVLJEN OD SVIH: Toni Montano prodao stan pred smrt i planirao da se vrati u rodno mesto, komšinica otkrila istinu

Stars -

Velibor Miljković, u narodu puno poznatiji kao Toni Montano danas je pronađen mrtav u svom stanu.

Toni Montano
foto: Youtube/Belgrade Beer Fest

- Tokom poslednjih 10 godina života on je prilično kuburio sa finansijama zbog toga što autorskih prava nije mogao da živi, kapalo je tu i tamo, ali nedovoljno da se preskoči granica bede. Ni godine nisu bile na njegovoj strani pa nije mogao da nastupa u meri koja bi bila zadovoljavajuća, a ruku na srce nije bilo ni mnogo poziva za nastupe, neka druga vremena su došla - kako navodi naš izvor i nastavlja:

Toni Montano
foto: Youtube/Belgrade Beer Fest

- Taj stan u kome je živeo prodao je svojoj rođaki i od tih para uspevao da nabavi sve što mu treba za pristojan život. Poslednjih nekoliko meseci često je govorio da želi da se vrati u svoj rodni Bojnik i da tamo živi u miru, dostojanstveno. Govorio mi je: "U Bojniku mi svako ko me sretne poželi dobar dan, dok u Beogradu mi se ne javljaju ni ljudi koje poznajem. Tamo imam sve što mi treba i želim da tamo budem srećan i dočekam kraj" - rekao je izvor Kurira jako blizak Toniju.

1 / 6 Foto: Petar Aleksić

Ovo saznanje Kurira potvrdila je i prva komšinica:

- Prodao je stan i došao ovde pre dva dana sa velikim torbama da spakuje stvasri. Stric i strina mu žive odmah pored i jako su dobri ljudi. Toni nije imao ljubav i pažnju i zbog toga nije bio psihički dobro poslednjih dana. Samoća ga je ubila - izjavila je komšinica za Kurir.

Podsetimo, kako Kurir saznaje, upućena patrola na licu mesta zatekla Miljković Snežanu, sestru od strica preminulog Miljković Velibora poznatijeg pod umetničkim imenom Toni Montano, koja je izjavila da im se nije javljao na telefon i da nije otvarao vrata stana. Angažovali su bravara koji je otvorio stan, gde je u fotelji zatečen muzičar. Na lice mesta izašla ekipa SHMP koja je konstatovala smrt. Uviđajna ekipa izvršila uviđaj i zapečatila stan. Nema tragova nasilne smrti. Telo vozilom saniteta preveženo na ISM.

Bonus video:

07:46

STARS EP 308

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track