"POKAJAO SAM SE ZBOG SVAĐE S MILOŠEM BOJANIĆEM" Lukas promenio ploču, evo ko je uticao na to! Progovorio o preseljenju u Vojvodinu
Foto: Petar Aleksić

sad misli drugačije

"POKAJAO SAM SE ZBOG SVAĐE S MILOŠEM BOJANIĆEM" Lukas promenio ploču, evo ko je uticao na to! Progovorio o preseljenju u Vojvodinu

Stars -

Nakon dužeg vremena pevač Aca Lukas je razgovarao sa medijima uoči jednog svog nastupa. Nedavno je snimio duet sa Miroslavom Ilićem, pod nazivom "Igraj, igraj sve do zore". Ova pesma donosi spoj dva velika imena srpske muzičke scene, pa je ispričao kako je došlo do ove saradnje.

Aca Lukas
foto: Petar Aleksić

- Lepa ideja, dopala mi se pesma, imali smo odličnu zajednicku energiju – rekao je Lukas i dodao:

- Godinama se znamo i konačno je dosao red da dodje i do zajedničke saradnje. Miroslav je odličan kao saradnik.

Aca Lukas se dotakao brojnih aktuelnosti iz svog života. Donedavno je živeo u luksuznom stanu u Beogradu, a sada je za Kurir potvrdio da živi u Sremskoj Kamenici.

- Tako je, istina je, već par meseci živim tamo, život mi je lepši, mirniji, I bez stresa – kaže folker koji već nekoliko meseci iznajmljuje kuću u Vojvodini, a nije poznato ko trenutno boravi u njegovom penthausu u Beogradu.

Na pitanje da li mu je žao zbog nekog njegovog estradnog sukoba, rekao je da nije u lošim odnosima ni sa kim, a potom smo ga podsetili na njegovu relaciju sa Jelenom Karleušom i Milošem Bojanićem.

Miloš Bojanić
foto: Pritnscreen/Grandonline

- Pokajao sam se zbog svađe sa Milošem Bojanićem. Sa njim sam davnih godina imao nesuglasice, a onda sam se združio sa njegovim sinom Banetom, koji je sjajan momak, moram priznati. Iz te priče sam skontao i da je njegov otac pre svega jedan fin gospodin. Ogrešio sam se o njega, to priznajem, greške se dešavaju. Miloš ima sinove koji su super, dobri, vaspitani. Sjajna su porodica, pogotovo su Bane i Mikica divni momci – iskren je bio Lukas, a odnos sa Karleušom nije želeo da komentariše.

Pevač se oglasio i povodom smrti Tonija Montana.

- Znao sam ga i jako mi je žao. Nisam znao da je bio bolestan, nisam ga video godinama.

Milica Stanojević

Bonus video:

06:55

Lukas za tri stiha uzeo brdo evrića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track