JELENA ĐOKOVIĆ SE OBRATILA DECI NIKOLE ROKVIĆA: Podržala pevača i donirala novac, sad njegovoj porodici uputila snažnu poruku!
Foto: Nenad Kostić, screenshot

JELENA ĐOKOVIĆ SE OBRATILA DECI NIKOLE ROKVIĆA: Podržala pevača i donirala novac, sad njegovoj porodici uputila snažnu poruku!

Stars -

Nikola Rokvić juče je stigao u manastir Svetog Nektarija Eginskog, a među brojnim javnim ličnostima koje su podržale njegov podvig našla se i Jelena Đoković.

Nikola Rokvić
foto: Kurir televizija

Ona se na svom Instagram profilu javno obratila pevaču i njegovoj supruzi Bojani Barović, a imala je snažnu poruku i za njegovo troje dece.

- Bravo Nikola i Bojana i dečice mila što ste podneli ovaj podvig u ljubavi i milosti na spasenje svih porodica i ozdravljenje društva. Bog vas blagoslovio. Ovaj put za dečiju radost - napisala je supruga najboljeg tenisera na svetu Novaka Đokovića.

Jelena Đoković
foto: Prinstcreen Instagram

Podsetimo, Jelena je podržala Nikolinu misiju i donirala novac njegovoj fondaciji "Porodica" za šta joj se pevač javno zahvalio.

- Pomaže Bog dragi ljudi, evo 25. dan, ja sam na 22. kilometru, nastavljamo ovaj put za dečiju radost i prikupljamo novac za dečiju onkologiju u Nišu. Ja bih želeo javno da se zahvalim dragoj Jeleni Đoković koja je podržala našu misiju i koja je od srca dala donaciju. Jelo, pozdravi mi Noleta, živi bili, Bog vas blagoslovio - rekao je tada Nikola tokom pešačenja od Beograda do Egine.

Kurir/Blic/Preneo: I.L.

Bonus video:

00:16

Nikola Rokvić se ukrcao na trajekt

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track