Magla bend pušta Parazita!
Foto: Lcf media

Magla bend pušta Parazita!

Stars -

Magla bend je spremio prvi deo albuma Parazit! Snimili su spotove za sve 4 pesme zanimljivih naslova: Parazit, Soba za izdavanje, Suze slane i Godinu dana. Spotovi su snimljeni u prostoru pozorišta Kpgt. Vladan Savić, pevač Magla benda, u jednom spotu leti, odnosno visi sa velike visine što mu nije bilo ni malo prijatno.

-Prostor Kpgt-a je toliko velik da nam je dao priliku da sa produkcijom Lcf nađemo potpuno različite kutke za snimanje spotova i napravimo skroz različite priče, rekao je Vlada.

1 / 7 Foto: Lcf media

Naslovna pesma Parazit ima vrlo zanimljive stihove:

Sve moje buduće bivše

tvojim imenom pišem

Sve moje rupe u glavi

kao slike urami

pa se ponekad javi

Javi se, parazitu moj

isti mi je broj.

00:59

Snimanje spota

Između dva dela albuma ga čeka venčanje, i to prvo.

-Ovo će mi biti prvi brak, ne drugi, kako neki vole da kažu. Nikad nisam bio u braku do sad, naglasio je Vlada.

Pesma Parazit je o devojkama koje žive na račun svojih momaka, ali on kaže da se uspešno branio od takvih ceo život. Mnoge su tražile njegovu pažnju i bile vrlo uporne, a njegova buduća supruga se izdvojila baš po tome što je iskrena i jednostavna i nikako se ne uklapa u devojke iz pesme.

O tome šta se sluša u Srbiji ovih dana, kaže:

-Pratim koje su pesme u trendingu, dopada mi se album Teodore Džehverović. Ali slušajući sve, vidim da ima mesta za zvuk Magla benda i da smo i dalje jedinstveni na ovom prostoru.

Drugi deo albuma se još radi. Neke pesme su gotove, neke se još dovršavaju. Ne žure, žele da sve bude kako treba, a nastavak očekujemo za nekoliko meseci.

00:22

Magla Bend

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track