ZBOG SKANDALA U RIJALITIJU BILA JE NA RUBU SRAMA, VOLELA PEVAČA A SAD... Evo gde je i šta radi najkontroverznija rijaliti učesnica
Foto: Printscreen

sada uživa u luksuzu

ZBOG SKANDALA U RIJALITIJU BILA JE NA RUBU SRAMA, VOLELA PEVAČA A SAD... Evo gde je i šta radi najkontroverznija rijaliti učesnica

Stars -

Zerina Hećo nakon teških životnih udaraca koja su je zadesila u životu, konačno je srećna.

Zerina Hećo
foto: Pritnscreen/Instagram

Ona je nakon rijalitija gde je ostala upamćena po vezi sa po vezi sa Vladimirom Tomovićem, zbog kojeg je na kraju obrijala glavu, a turbulentnu vezu imala je i sa pevačem Dadom Glišićem, kada je i snimila pesmu koju joj je on napisao i probala da uđe u pevačke vode.

Nakon što je preživela sve što joj je život priredio, bivša učesnica rijalitja upoznala je ljubav svog života, a kako možemo videti na njenom Instagram profilu, ona pored njega živi život iz bajke.

Zerina Hećo
foto: Printskrin/Instagram

Ona se sada zove Atena Kandola, uživa u skupim i luksuznim putovanjima, dobrim automobilima, a nedavno je pokazala da se vozi helikopterom. Od partnera je dobila i vilu od 1.200.000 evra.

Kako je izvor blizak Zerini govorio za domaće medije, nju nikada ranije nije video srećnu i zadovoljnu kao sada i otkrio je da ona i njen suprug prave studio gde će ona snimati pesme.

Bonus video:

06:50

Indira Radić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track