ISPOD PESME SLOBE RADANOVIĆA NA JUTJUBU POTPISANA BUBAMARA! Dara pokazala ko je pravi vlasnik, pa opet potkačila kolegu (FOTO)
Foto: Shutterstock, Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

BLam

ISPOD PESME SLOBE RADANOVIĆA NA JUTJUBU POTPISANA BUBAMARA! Dara pokazala ko je pravi vlasnik, pa opet potkačila kolegu (FOTO)

Stars -

Dara Bubamara i Sloba Radanović javno su se prepirali oko pesme koju je za pevačicu napisala Marina Tucaković, a koju je on objavio bez njene dozvole.

Novosađanka je na račun kolege izrekla brojne uvrede, nazvavši ga "licemerom" i "lažnjakom", a iako on nije odgovarao u oštrom tonu i u obraćanjima je sve vreme prebacivao krivicu na autore, folkerka se tu nije zaustavila.

Goran Ratković Rale, Dara Bubamara, Sloba Radanović
foto: Nenad Kostić, Damir Dervišagić, Ana Paunković

Ona se sada ponovo oglasila na ovu temu, a tom prilikom otkrila je da ispod Slobine verzija na platformi Jutjub, ispod naziva pesme "Infarkt duše", stoji njeno ime.

Bubamara je, naime, objavila printskrin, a u opisu je dodala:

- Dobar sam čovek, neću gasiti! Vlasnik! - napisala je Bubamara.

Dara Bubamara
foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, Dara je za medije više puta iznela loše komentare na Slobin račun:

- Slobin album nisam čula, a i ne zanima me. Pesma koju je Sloba objavio kao svoju je Marina Tucaković pisala za Željka Nikolića i mene. Sa Marinom sam se, dok je bila živa, čula i mnogo smo pričale o numeri, a on posle istu prisvaja i objavljuje je kao svoju. Kakvi su, bre, to fazoni?! Kakve su to laži?! Radanoviću sam pomogla kada mu je bilo najpotrebnije, snimila duet sa njim, a on me nikada nije pozvao i pitao: "Jel' to istina?". E, zato mu album nije ni "prošao". On mene sada, kao, hvali i govori da me voli, a jedino što treba je da se poklopi i ćuti! Pravi se lud u emisiji, a slao je moj demo-snimak Ceci Ražnatović i nudio da snime kompoziciju zajedno. Ono što bih poslednje rekla je da ja nisam lažnjak i pokvarena i smrdljiva kao on, da nekome mislim loše, a posle odem na televiziju i izjavim da ga volim - rekla je Dara.

Sloba Radanović, Dara Bubamara
foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

Kurir.rs

Bonus video:

03:03

SRAMOTA ME JE ŠTO ĆU OVO REĆI! Dara Bubamara progovorila o odnosu sa Rastom i o novom dečku: KLIKNULI SMO ODMAH, ODLEPILA SAM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track