PEVAČICU SUPRUG HOĆE DA IZBACI NA ULICU SA BEBOM! Tvrdi da prolazi kroz pakao zbog bivšeg: Duguje 60.000 €, sada je našao BABU...
Foto: Damir Dervišagić

nije joj lako

PEVAČICU SUPRUG HOĆE DA IZBACI NA ULICU SA BEBOM! Tvrdi da prolazi kroz pakao zbog bivšeg: Duguje 60.000 €, sada je našao BABU...

Stars -

Bivša zadrugarka i pevačica Marija Ana Smiljanić, prolazi kroz pakao nakon porođaja, a nakon što je sve otkriveno javno, oglasila se i ona.

Naime, ona je ''preko noći'' uplovila u ljubavnu priču sa ocem svog deteta, posle samo nekoliko dana su počeli da žive zajedno, a ubrzo je i zatrudnela.

Marija Ana Smiljanić, Stars, Zadruga, finale
foto: Damir Dervišagić

Marija Ana tvrdi da ju je nevenčani suprug pokrao, iskorišćavao iz materijalnih razloga, a sad kad više nisu zajedno, ne bira način da joj zagorča život.

- Pokušava da mi poremeti posao, zove moje kolege, gazde klubova, preti ljudima da ja ne bih pevala nigde po gradu. Ja dete sama hranim, on nas hoće da ostavi na ulici i da me uništi. Od toga nema ništa! - počinje priču Marija Ana i dodaje:

Marija Ana Smiljanić
foto: Printscreen Instagram

- Čovek me je pokrao, dužan je i meni i mojim prijateljima. Juri ga pola grada zbog dugova. Saznala sam da nekom čoveku duguje 60.000 evra. Sad je našao neku babu pd 50 godina. živi kod nje, troši njene pare i vozi njen auto. Sa njom je samo zbog para jer nema prebijane banke. Koristio je kokain i to ga je potpuno uništilo. Pucaju ga kompleksi jer sam jača od njega u svakom smislu. Kad je video da ne može da se nosi sa mnom, on je počeo da pravi probleme i vratio se svom starom životu, počeo je opet da uzima drogu i da krade... Svi mu se smeju, ja sam ostala samohrana majka, sama brinem o našem detetu, a on na sve to pokušava da mi se umeša i u posao preteći gazdama lokala da ja ne bih nastupala i zarađivala - tvrdi bivša zadrugarka za Pink.

Bonus video:

06:06

STARS EP 324

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track