"NIKAD NISAM PREVARIO ŽENU, MOGU DA SE TAKMIČIM ZA ZLATNU PAPUČU" Ovako je Arkan pričao o braku sa Cecom! Otkrio da li ju je TUKAO
Foto: EPA

priča vredna filma

"NIKAD NISAM PREVARIO ŽENU, MOGU DA SE TAKMIČIM ZA ZLATNU PAPUČU" Ovako je Arkan pričao o braku sa Cecom! Otkrio da li ju je TUKAO

Stars -

Ljubavna priča Svetlane Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana je, prema mišljenju mnogih, vredna da se nađe čak i na filmu.

Nažalost, ova storija je prekinuta 15. januara 2000. godine, kada je Željko ubijen u prestoničkom hotelu "Interkontinental".

Željko Ražnatović Arkan, Svetlana Ražnatović, Ceca Ražnatović, Svadba
foto: Reuters / Stringer

Porodica je Arkanu bila veoma važna, a o braku sa Cecom i njihovoj ljubavnoj priči se dosta toga zna. S druge strane, neke tajne tek sad isplivavaju u javnost, dok su mnoge i dalje zakopane.

Tako je Arkan u jednom intervjuu 1996. godine govorio za sebe da je "najbolji suprug na svetu", ali i da je "papučar" i da je suprugu "tukao poljupcima".

Svetlana Ceca Ražnatović, Željko Ražnatović Arkan
foto: Printskrin / You Tube

- Ja sam najbolji suprug na svetu, moram da kažem. Ja ne znam boljeg. Mislim da tu mogu komotno da se takmičim za "zlatne papuče”, razumete? I da vam kažem, moju ženu nisam prevario nijedanput, isto tako ni moju Cecu neću da prevarim nikad. Mislim da je to nešto nepotrebno. Ljubav postoji ili ne postoji. Smatram da je vernost u tome. Ja ne moram da se kao muškarac dokazujem kod druge žene ili kod drugih žena. Ja znam ko sam, svestan sam toga i meni ne treba da varam svoju ženu da bih se dokazao da sam nekakav "mačo", kako ste malopre rekli. Bolje je da budem mali miš u kući, ı sa svojom ženom, a da cveta ljubav i da je meni lepo. Vidite, Beogradom su kružili tračevi kako ja bijem Cecu. Međutim, ja sam je jedino tukao poljupcima - rekao je davne 1996. godine Arkan u intervjuu za "Svet".

Svetlana Ražnatović, Ceca, Arkan, Željko Ražnatović
foto: Damir Dervišagić, EPA

Kurir.rs

Bonus video:

02:21

Ceca izjava 1

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track