PRVO OGLAŠAVANJE JK POSLE PORUKA MUVANJA SEVE I DUŠKA! Na ruci nakit od 62.000€, a sat s dijamantima košta bruku! BAŠ SE POTRESLA
Foto: Damir Dervišagić, Instagram

PRVO OGLAŠAVANJE JK POSLE PORUKA MUVANJA SEVE I DUŠKA! Na ruci nakit od 62.000€, a sat s dijamantima košta bruku! BAŠ SE POTRESLA

Stars -

Jelena Karleuša noćas je na svom Fejsbuku objavila uvredljivu poruku koju joj je na Instagramu uputila Severina zbog javne osude njenih stavova na temu Srebrenice, ali joj ni JK nije ostala dužna, pa joj je u svom stilu odgovorila. Ipak, mnoge je više šokiralo to što je Severina svojoj koleginici poslala i poruke koje joj je svojevremeno slao njen još uvek zakoniti suprug Duško Tošić, a iz kojih se može zaključiti da je on pokušao da flertuje sa Severinom, za šta ona nije bila zainteresovana.

Jelena Karleuša
foto: Instagram

Da ova šokantna prepiska koja je sudeći po fotografijama, trajala neko vreme, uopšte nije dotakla Jelenu, svedoči i snimak koji je “mala od skandala” postavila na Instagram svega nekoliko minuta nakon što je ova drama između Severine, nje i Tošića javno obelodanjena.

Jelena Karleuša
foto: Instagram

Naime, na snimku se vidi JK koja otpakuje svoj novi zlatni sat brenda “kartije”. U pitanju je model “panter” od žutog zlata sa dijamantima, a njegova cena je tričavih 35.000 evra. Sa njim je uparila i tri narukvice brenda “van klif & arpels” od 14.000 evra, kao i “kartije love” od 12.800 evra. Dakle, sve ukupno - 62.000 evra.

Jelena Karleuša
foto: Printsceen

Pored njega, vidi se i još nekoliko kutija sa nakitom ove juvelirske kuće, pa nema sumnje da se Jelena bogato počastila na nedavnom odmoru u Dubaiju.

Oglasio se i Duško iz Turske, provocira jahtom

Dok Karleuša brani Srbiju od napada hrvatske pevačice, Duško Tošić se nalazi u Istanbulu, a na storiju je objavio kako uživa šetajući Bosforom, a najviše mu je pažnje skrenula usidrena jahta. Tošić je očigledno želeo da pošalje poruku Severini, čija je zvezda eksplodirala nakon privatnog snimka upravo na jednom ovakvom plovilu.

Jelena Karleuša, Duško tošić, Severina
foto: Dado Đilas, Damir Dervišagić, Instagram

Bonus video:

00:08

Duško Tošić objavio video sa jahte

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track