EKSKLUZIVNO ZA KURIR! DUŠKO TOŠIĆ OTKRIVA ŠTA SE KRIJE IZA PREPISKE SA SEVERINOM: Istina je drugačija od onog što deluje
Foto: Cranchi yacht, Privatna Arhiva

stavlja tačku na spekulacije

EKSKLUZIVNO ZA KURIR! DUŠKO TOŠIĆ OTKRIVA ŠTA SE KRIJE IZA PREPISKE SA SEVERINOM: Istina je drugačija od onog što deluje

Stars -

Duško Tošić želi da stavi tačku na spekulaciju odnosa sa Severinom.

Popularni sportista u ekskluzivnoj izjavi za Kurir kaže da je pevačicu iz Hrvatske kontaktirao kako bi pevala na jahti koju je nedavno kupio u Turskoj.

Duško Tošić, Jelena Karleuša, Severina Vučković
foto: Nemanja Nikolić, Beta/Damir Sencar, Ana Paunković

Prema njegovim rečima, bliski prijatelji su mu predložili da bi najbolje bilo da angažuje Severinu da im zapeva na zabavi.

- Kupio sam nedavno jahtu koja je parkirana na Bosforu i hteo sam da napravim proslavu povodom toga, a moji drugari iz ”Whats up” grupe su predlozili da nam Severina peva. Eto, to to je razlog mog kontakta- rekao je ljubazno Tošić za Kurir.

Podsetimo, privatne prepiske izmedju Severine i Duška su danas ugledale svetlost dana, a rat izmedju njih dve je počeo nakon sto je JK javno osudila Severinine izjave na temu Srebrenice, koje je hrvatska pevačica dala u intervjuu tokom boravka u Sarajevu.

1 / 4 Foto: Printskrin/Instagram

Inače, Duško je jutros na društvenim mrežma objavio snimak jahte koja je usidrena na Bosforu, a da li je to plovilo njegovo ostaje nam da vidimo.

Bonus video:

01:38:13

SCENIRANJE 25.06.2023. MILOMIR MARIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track