ON JE PRVI POLUFINALISTA ZVEZDA GRANDA! Žiri imao podeljena mišljenja, a evo šta je presudilo da daju glas baš njemu!
Foto: Printscreen TV Pink

NIJE IM BILO LAKO DA ODLUČE

ON JE PRVI POLUFINALISTA ZVEZDA GRANDA! Žiri imao podeljena mišljenja, a evo šta je presudilo da daju glas baš njemu!

Stars -

Čast da otvore četvifinalnu emisiju "Zvezda Granda" imali su Rijad Rahmanović i Inel Nukić koji su održali visoke lestvice koje su ranije postavili zbog čega žiriju nije bilo lako oda odluči o boljem.

Nakon što je rezultata bio izjednačen, usledilo je akapela natpevavanje, u kome je prednost odneo Rijad koji se prvi upisao na spisak polufinalista.

Zvezde Granda
foto: Printscreen TV Pink

Saša je najavio da će ovo biti teška emisija sa verovatno velikim brojem baraža, zbog čega je zamolio žiri za kratke komentare.

- Rijad je prezentniji vokal, čujem iskustvo, i kupio si me pesmom koju si odabrao. Opredelio sam se za bolje– rekao je Đorđe, dok je Ana posavetovala Inela da se opusti na sceni.

- Samo se ti dete opusti i pevaj dalje. Meni si u akapela pevanju odabrao si bolju pesmu, tačnije mudriju pesmu, iako je i Rijad bio dobar ali je imao dosta grešaka- istakla je Bekuta.

Snežana je takođe svoj glas poklonila Rahmanoviću koji je prema njenom mišljenju bio intonativno bolji i prezentniji, a sa njom se u potpunosti složila i Ceca Ražnatović.

Zvezde Granda
foto: Printscreen TV Pink

Jasan sud izneo je i Dragan Stojković Bosanac.

- Rijad je zreliji i bio je lošiji za nijansu u natpevavanju, ali bolji u obaveznom delu. Inel je talent koji tek treba da dođe– prokomentarisao je Boske, a slično je smatrao i Mili.

- Inel mi je bio tačnijiu akapeli i ogroman potencijal, a Rijad standardno vrhunski- dodao je producent.

Zvezde Granda
foto: Printscreen TV Pink

Završnu reč imale su mentorke koje su zadovoljne odigranim duelom.

- Obojica odlični, Rijade prvi put polufinale posle toliko godina– rekla je Viki, dok je Marija izjavila kako ne brine za Inela.

Bonus video:

05:41

STARS EP 310

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja