OVAKVE REČI ANASTASIJA OD SVEKRVE NIJE OČEKIVALA: Nemanja joj za rođendan poslao divnu čestitku, ali mama Olivera je POENTIRALA
Foto: Instagram

OVAKVE REČI ANASTASIJA OD SVEKRVE NIJE OČEKIVALA: Nemanja joj za rođendan poslao divnu čestitku, ali mama Olivera je POENTIRALA

Stars -

Anastasija Ražnatović, ćerka Svetlane Cece Ražnatović, proslavila je 26. rođendan, a njen suprug fudbaler Sevilje Nemanja Gudelj objavio je predivne fotografije njih dvoje.

- Srećan rođendan mojoj divnoj, brižnoj, zadivljujućoj ženi i najboljoj prijateljici. Ti si jedinstvena i posebna - napisao je on, na šta je Anastasija odgovorila.

- Volim te, najviše na svetu - poručila mu je Ražnatovićeva.

Na fotografijama je Anastasija dominira u dugačkoj, leopard haljini s dubokim dekolte, a Nemanja je bio u ležernijem autfitu - crnoj majici i farmerkama.

Anastasija Ražnatović
foto: Printscreen

Anastasiji je rođendan čestitala u svekrva Olivera Gudelj, a slavljenica je čestitku podelila i na svom Instagram storiju.

"Srećan rođendan moja predivna devojko", napisala je Olivera uz fotografiju na kojoj je zagrljena sa snajkom.

Iako se mnogo nagađalo zašto su se zaova Vanja i svekrva Olivera na neko vreme distancirale od Anastasije, odnosi u porodici Gudelj sada su topli i harmonični.

Upućeni tvrde da Olivera nikad nije bila protiv Anastasije, samo je htela da svi poštuju pravila porodice, a to su zajedništvo, bliskost i posvećenost veri.

Bonus video:

00:14

Anastasija zapevala za Gudelja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track