CELA JUGOSLAVIJA JE UZDISALA ZA NJOM, SLIKALA SE ZA PLEJBOJ... A malo ko zna da je ovaj TEŽAK FAKULTET završila Suzana Mančić
Foto: Kurir televizija

CELA JUGOSLAVIJA JE UZDISALA ZA NJOM, SLIKALA SE ZA PLEJBOJ... A malo ko zna da je ovaj TEŽAK FAKULTET završila Suzana Mančić

Stars -

Voditeljka Suzana Mančić godinama je ponosno nosila titulu jednog od omiljenih TV lica, a proslavila se kao čuvena "Loto devojka".

Suzana Mančić važila je za jednu od najatraktivnijih voditeljki otkako se pojavila na javnoj sceni, a malo ko zna da je ona završila Pravni fakultet.

Suzana Mančić
foto: Printskrin/Instagram

Kada je imala samo 18 godina snimila je pesmu "Ogledalce, ogledalce", bili smo u prilici da je gledamo i u nekoliko serija i filmova, ali publika je posebno zapamtila njenu ulogu u seriji "Selo gori, a baba se češlja" gde je tumačila lik Svetlane.

Najveću popularnost stekla je osamdesetih godina kao voditeljka, Mančićeva je u to vreme vodila emisiju "Loto", te je tako dobila nadimak Loto devojka.

Zanimljivo je i to da je Suzana pozirala za časopis Plejboj.

Suzana Mančić
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, Suzana je od prošle godine u penziji, e tom prilikom je otkrila koliko novca prima svakog meseca.

- Hvala Bogu! To sam čekala. Penzionerske dane planiram da provedem "laganica". Sa puno uživanja - istakla nam je ona tada.

- Ja volim život, volim da putujem, muziku. Imaću vremena za sve. Što se iznosa tiče, minimalac za minimalac! Ali, ja sam svih ovih godina pametno ulagala i nemam čega da se bojim - dodala je Suzana.

kurir.rs/blic/preneo I.L.

Bonus video:

01:35

SUZANA MANČIĆ UŽIVO U EMISIJI IZDIKTIRALA SVOJE SREĆNE LOTO BROJEVE! Loto devojka NIKADA ne izostavlja OVAJ broj

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track