"NE ZNAM ŠTA JE BIZARNIJE..." Prepiska MUVANJA Tošića i Severine izazvala haos na mrežama: Ne kulira ga ona, nego... (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić, screenshot

"NE ZNAM ŠTA JE BIZARNIJE..." Prepiska MUVANJA Tošića i Severine izazvala haos na mrežama: Ne kulira ga ona, nego... (FOTO)

Stars -

Prepiska Duška Tošića, bivšeg fudbalera i još uvek zakonitog supruga Jelene Karleuše, sa hrvatskom pevačicom Severinom jedna je od glavnih tema na društvenim mrežama.

Koriscnici društvene mreže X, bivši Tviter, nisu mogli da zaobiđu da ne prokomentarišu prepisku.

"Ne znam šta je bizarnije - to što je Severina odbila Duška Tošića ili što je on hteo da mu peva na novoj jahti".

Naravno, njihova prepiska nije mogla da prođe ni bez šaljivih objava sa videima i ilustracijama.

Duško Tošić
foto: Printscreen
Duško Tošić
foto: Printscreen

- Ne kulira ga nego glumi nedodirljivu. kad nekoga kuliraš ne odgovaraš mu apsolutno nikako, posebno ne postavljaš pitanje "Kako?" - piše u jednom tvitu.

"Zašto Severina ovde piše kao neka Crnogorka? Pitam se kakvog ukusa je Miliš sendić pošto im je jedina maskota po manifestacijama od 150 ljudi., čija li jahta crnu vunu prede", piše u jednom od postova na X mreži.

Podsetimo, suprug pop dive Jelene Karleuše je u više navrata slao poruke hrvatskoj zvezdi na koje mu je i odgovarala. A kako je rekao za Kurir, Severinu je kontaktirao kako bi pevala na jahti koju je nedavno kupio u Turskoj.

- Kupio sam nedavno jahtu koja je parkirana na Bosforu i hteo sam da napravim proslavu povodom toga, a moji drugari iz "WhatsApp" grupe su predložili da nam Severina peva. Eto, to to je razlog mog kontakta - naveo je Duško za Kurir.

Pošto se prepiska muvanja pojavila u javnosti, Jelena Karleuša se oglasila i poručila da nju Duško Tošić više nikako ne zanima i ništa vezano oko njega.

Bonus video:

00:08

Duško Tošić objavio video sa jahte

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track