"DEDA MIŠA NE MORA DA SE VESELI" Nikolina Pišek završila u Hitnoj, sve objavila na Instagramu, pa potkačila SVEKRA
Foto: Nenad Kostić, Shutterstock

"DEDA MIŠA NE MORA DA SE VESELI" Nikolina Pišek završila u Hitnoj, sve objavila na Instagramu, pa potkačila SVEKRA

Stars -

Voditeljka Nikolina Pišek objavila je fotografiju iz Hitne pomoći, pa zabrinula mnoge njene pratioce na društvenoj mreži Instagram.

Naime, Nikolina Pišek, je obavila da se nalazi u Hitnoj, a na pitanje kako se oseća i šta je razlog zbog kojeg je završila u ovoj zdravstvenoj ustanovi, voditeljka je kratko odgovorila: "Sve pet. Deda Miša ne mora da se veseli. Dečja hitna. Sve je ok".

Inače, ona je na Instagramu napisala sledeće u objavi:

"Malo, onako, vikendom...."

Nikolina Pišek
foto: Printscreen

Voditeljka Nikolina Pišek nedavno je saopštila da je sudskim putem dobila rešenje kojim joj se odobrava da uđe u stan na Vračaru, gde je nekada živela sa suprugom Vidojem Ristovićem.

Posle smrti njenog supruga, Nikolina Pišek vodi javni rat sa ocem Vidoja Ristovića, Mišom Grofom, a zbog neraščišćenih porodičnih odnosa oni su završili pred sudom.

Nikolina je nedavno pokušala da uđe u stan na Vračaru, ali bezuspešno, te je najavila da će sledeći put doći sa policijom. Voditeljka je danas ponovo trebalo da dođe u Beograd, a tim povodom se oglasio Miša Grof koji je otkrio šta se dešava.

Nikolina Pišek, Viktor Ristović, Miša Grof
foto: Damir Dervišagić, Nenad Kostić

- Trebalo je da dođe, mi smo spremili i ručak i doček i sve, ali je nema. Nismo se čuli, nisam se čuo dve godine što bih sada. Advokati kažu da ne znaju ništa o tom slučaju i rešenju koje ona pominje, niko nije ni javio da će doći. Pa ja najviše na svetu želim da vidim to dete, nisam je video dve godine. Mene dete interesuje, nikakvi ratovi - kazao je Miša za i dodao da Nikolina nema stan na Vračaru već da je to njegova imovina.

Nakon što joj je saopšteno šta je poznati beogradski antikvar izjavio, Nikolina je kratko poručila u svom stilu: "Volela bih da mu bude bolje jednog dana".

kuror.rs/blic/informer/preneo I.L.

Bonus video:

03:08

MIŠA GROF UŽIVO ZA KURIR O NIKOLINI PIŠEK: Zbog nje dve godine ne viđam dete! Njegova reakcija na pitanje čiji je stan govori SVE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja