ALEKSANDRA SUBOTIĆ RAZBESNELA JAVNOST! Za frizuru dala 3.000€, pa angažovala OBEZBEĐENJE da je čuva: Lepo mi je, ali me je strah!
Foto: Printscreen

ALEKSANDRA SUBOTIĆ RAZBESNELA JAVNOST! Za frizuru dala 3.000€, pa angažovala OBEZBEĐENJE da je čuva: Lepo mi je, ali me je strah!

Rijaliti -

Starleta Aleksandra Subotić razbesnela je javnost kada je objavila fotografiju nakon izlaska iz frizerskog salona i otkrila da je za ovaj njen potez izdvojila okruglo 3.000 evra!

Naime, bivša rijalirti učesnica otišla je u jedan salon lepote i zahtevala da joj u kosu stave novčanice, tačnije ukupno 3.000 evra.

Aleksandra Subotić
foto: Printscreen

- Kao što možete videti, u mojoj ruci se nalazi 3.000 evra. Došla sam u frizerski salon da napravim najskuplju frizuru u Srbiji - istakla je Aleksandra u videu.

Frizerke su prihvatile da naprave starleti frizuru sa novćanicama, a ona je nakon toga odlučila da ponosno prošeta gradom.

- Lepo mi je, ali me je strah - rekla je Aleksandra pre izlaska u javnost.

S obzirom da se nije osećala sigurno sa ogromnom sumom novca u glavi, pratilo obezbeđenje dok se šetala ulicama Novog Sada.

Ovaj potez bivše rijaliti takmičarke mnogi su podržali, smatrajući simpatičnim i interesantnim, ali je bilo i žestokih osuda.

Aleksandra Subotić
foto: Printscreen

- Sramota, ljudi nemaju hleba da jedu, a ona ide sa tolikim novcem na glavi - jedan je od komentara osude, a tu je i drugi:

- Draga Aleksandra, dobra ideja. Sigurno je bio neki siromašan prolaznik. Mogla si mu dati makar jednu novčanicu od 100 evra. Mislim da bi to bila prava stvar usrećiti nekog kome je novac potreban...

Ipak, neki su ocenili ovaj potez kao originalan i zabavan:

- Ovakvi vikleri nam svima trebaju - jedan je od pozitivnih komentara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja