ŽELJKO SAMARDŽIĆ I CRVENA JABUKA RAZGALILI NIŠLIJE: Fanovi pravili selfije sa obiljenim pevačem (VIDEO)
Foto: Saša Đorđević

ŽELJKO SAMARDŽIĆ I CRVENA JABUKA RAZGALILI NIŠLIJE: Fanovi pravili selfije sa obiljenim pevačem (VIDEO)

Stars -

U vikendu koji je za nama Nišlije su imale priliku da uživaju dva dana na Letnjoj pozornici u koncertima Crvene jabuke i Željka Samardžića u okviru prvog Spring music weekend festivala.

02:27

Crvena Jabuka u Nišu

Prve večeri grupa Crvena jabuka je napravila predivnu atmosferu protkanu romantičnim notama i hitovima iz karijere duge 40 godina... Ređali su se hitovi jedan za drugim počev od "Dirlije", "Volio bi da si tu", "Bježi kišo s prozora", "Tugo nesrećo", "Vjetar se vezat ne može", "Ako ako odeš ti", "Stižu me sjećanja" do pesama novijeg datuma "Šampanjski poljubac", "Grade moj", "Neka nova jutra"...

Crvena Jabuka
foto: Saša Đorđević

Druge večeri je sedokosi šarmer, pop pevač Željko Samardžić razgalio ponovo Nišku publiku nakon pet godina od poslednjeg gostovanja u gradu na Nišavi. Koncert je započeo pesmom "Zato kradem", a potom su usledili hitovi poput "Grlice", "9000", "Baš šteta", "Mesec u vodi", "Nisi ti za male stvari", "Da me nije", "Nekada i sad", "Možda"...

01:07

Željko Samardžić napravio lom u Nišu

A koncert je završen uz pesmu "Ljubavnik" kada su na binu su istrčali obožavaoci iz prvih redova da bi iskoristili priliku i napravili selfi sa svojim omiljenim pevačem.

1 / 3 Foto: Saša Đorđević

Veliko interesovanje publike koja je prezadovoljna i sa puno utisaka, ispunjena ljubavlju je potvrda da su to bile večeri za pamćenje na Letnjoj pozornici u Nišu.

Bonus video:

00:42

Željko Samardžić zapalio Cetinje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track