MNOGI NE ZNAJU ČIME SE IRINA BAVILA PRE NEGO ŠTO JE POSTALA VODITELJKA! Veoma ODGOVORAN posao, a pričaju da s njom NEMA ŠALE...
Foto: Printskrin/Instagram

MNOGI NE ZNAJU ČIME SE IRINA BAVILA PRE NEGO ŠTO JE POSTALA VODITELJKA! Veoma ODGOVORAN posao, a pričaju da s njom NEMA ŠALE...

Stars -

Voditeljka Irina Vukotić, koja je nedavno ozvaničila vezu sa poznatim doktorom Radmilom Jakovićem, bila je i profesorka srpskog jezika i književnosti, a njeni bivši učenici otkrili su kako je se sećaju.

Irina Vukotić
foto: Printskrin/Instagram

Irina je jedno od poznatijih TV lica u Srbiji, a malo ko zna da je svojevremeno radila i kao profesorka srpskog jezika i književnosti. Na medijskoj sceni je već dve decenije i dalje je vrlo atraktivna, a njeni bišvi učenici pamte je kao jednu od omiljenih predavačica. Sa osmehom na licu govorili su u njoj, te istakli da je oduvek bila pravedna, korektna i puna znanja.

"Mnogo smo voleli Irinu. Svi, baš ceo razred. Predavala nam je nešto kratko, čini mi se jednu školsku godinu, ali sasvim dovoljno da nam ostane u lepom sećanju. Uvek je bila pravedna, znalo se kako je i na čemu si sa njom kada je reč o znanju. Nije bila previše stroga, ali je moralo da se uči i zna", rekao nam je jedan od Irininih đaka.

Irina Vukotić
foto: Printskrin/Instagram

"Uh Irina, obožavala sam je. Sećam se da sam pričala da želim da budem kao ona, već tada je radila dva posla i balansirala između škole i televizije. Stalno sam gledala njen program, zbog nje sam poželela da i ja budem voditeljka", rekla je kroz smeh bivša učenica.

"Irina je žena zmaj! Uvek je bila prelepa i elegantna, kao profesorka je bila fenomenalna. Ma šta njoj ne bi išlo od ruke? Vidi se da je žena temeljna, obrazovana i puna znanja, prosto s njom, bre, šale nema (smeh). Dani sa njom ostali su mi u lepom sećanju, ekipi sa kojom se i danas družim takođe. Voleli smo njene časove", rekao je učenik.

Irina Vukotić
foto: Printscreen/Instagram

"Šta reći za Irinu? Odlična učiteljica, žena na koju se treba ugledati, bila je prijateljski nastrojena prema đacima. Baš smo je voleli svi, niko u razredu nije imao loše reči za nju. Baš sam srećna što je uspela u voditeljskoj profesiji, rođena je za to. Al' ako ovo bude čitala - profesorka, uvek ćemo vas se sećati i ponosni smo na vas!", zaključili su naši sagovornici.

kurir.rs/mondo

Bonus video:

05:41

STARS EP 310

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja