EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Rale priznao: U vezi sam sa Anom Nikolić! Jednu stvar RADE SVAKOG DANA
Foto: Damir Dervišagić

POTVRĐENO PISANJE KURIRA

EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Rale priznao: U vezi sam sa Anom Nikolić! Jednu stvar RADE SVAKOG DANA

Stars -

U karijeri dugoj 30 godina nema pevača koji je popularan, a da nije radio s njim. Spisak je dugačak, a mnogo paznje privukle su i njegove emotivne veze sa pojedinim pevacicama.

Iako je odlucio da se povuče u medijsku ilegalu, sukob pevačica Olje Bajrami i Ane Nikolic ispred njegovog studia, nije mogao a da prodje nezapaženo. Gost emisije Puls Srbije bio je Goran Ratkovic Rale.

Goran Ratković Rale
foto: Kurir televizija

Kaže da je u ilegali već 30 godina, ali da je sada sticajem okolnosti nešto prisutan u medijima zbog čega nije siguran kako da se postavi.

- U ilegali sam već 30 godina i sad sam odjednom...ne znam ni kako da se ponašam.

Prokomentarisao je sukob Ana Nikolić i Olje Bajrami za koji kaže da se zapravo nije ni desio:

- Nije to bio nikakav sukob. One se nisu ni srele niti se videle. Ja sam se sam Anom posvađao, ona je pozvala novinare. Ana i ja se svađamo svaki dan. To je kao Skadar na Bojani.

01:57

GORAN RATKOVIĆ RALE ZA ZA KURIR OTKRIO PRAVU ISTINU O SUKOBU OLJE I ANE: Iskoristila je priliku da bi dobila medijsku pažnju!

A o svom odnosu sa Anom Nikolić rekao je sledeće:

- Ne krijem, nije nije sporno da smo zajedno, al ne vidim u čemu je poenta insistirati na tome. Mislim da bi bilo dobro da kamere ubacite tamo gde živimo pa da vidite na šta to liče. To traje dok neko ne ode da spava. Konstantno.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

03:05

INDIRA RADIĆ U SUZAMA OTKRILA ZAŠTO SE POVUKLA: BOL JE VELIKI! Otvoreno progovorila o NEPOZNATIM detaljima iz privatnog života!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja