EKSKLUZIVNO KURIR SAZNAJE: Karleuša prijavila Duška Tošića za nasilje, fizički napao nju i njenog prijatelja
Foto: Damir Dervišagić

udario je nekoliko puta

EKSKLUZIVNO KURIR SAZNAJE: Karleuša prijavila Duška Tošića za nasilje, fizički napao nju i njenog prijatelja

Stars -

Pevačica Jelena Karleuša prijavila je policiji, rano jutros oko 5.15 sati, da ju je napao bivši muž Duško Tošić, ekskluzivno saznaje Kurir.

Kako saznajemo, policija je po prijavi odmah izašla na teren gde je zatekla pevačicu sa prijateljem N.J. Oni su ispričali da je Tošić došao u kuću, od koje ima ključ, a kako su naveli bio je pod vidnim dejstvom alkohola, te je prijatelja svoje bivše supruge uhvatio za vrat i udario ga više puta po glavi i telu.

Karleuša je pokušala da ih razdvoji, međutim, kako saznajemo, Duško je tom prilikom počupao Jelenu za kosu i udario je nekoliko puta po glavi i telu.

Kako saznaje Kurir, Jelena nema vidne povrede po telu, dok njen prijatelj ima ogrebotinu u predelu brade i vrata. Tošić će dalje u policiji dati izjavu povodom ove prijave.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni (0-24h, besplatan poziv)

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011, besplatan poziv, radnim danima 10-19h 011 2769-466, radnim danima 10-19h 062 304-560, noću 19-10h

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track