"NJENU MAJKU POZNAJEM JAKO DUGO I ...." KOLEGINICA O TEI TAIROVIĆ: Evo šta kaže za pevačicu i njen način građenja karijere
Foto: ATAImages

"NJENU MAJKU POZNAJEM JAKO DUGO I ...." KOLEGINICA O TEI TAIROVIĆ: Evo šta kaže za pevačicu i njen način građenja karijere

Stars -

Tea Tairović poznata je po tome što njene pesme prati energičan ples, a upravo zbog toga jedna starija koleginica uporedila je sa svojom verzijom iz mlađih dana.

Tea Tairović
foto: Dušan Petrović

Mlada muzička zvezda nedavno je objavila novi album i zakazala koncert u Areni. Svaku njenu presmu prati energičan ples, a baš zbog toga je Olja Karleuša uporedila sa sobom iz mladosti i naglasila da su njeni nasupi bili preteča Teinih.

Olja Karleuša
foto: Kurir televizija

- Ona je kao modifikovana ja. Moram reći da su mi njeni nastupi najlepši na današnjoj estradnoj sceni. Za mene ovo odavno nije umetnost lepog pevanja. Koliko god neko bio dobar vokal, ako je statičan na bini, prosto me ne "vuče". Volim kada je pevačica žustra, vesela, kada pleni, jednostavno kada je njen nastup drugačiji - rekla je Olja za Srbija Showbizz, pa posavetovala mlađu koleginicu.

- Ja se nadam da će Tea Tairović nastaviti tim putem i da kada joj bude došao period za porodicu, što joj iskreno želim, jer njenu majku poznajem dugo godina, da u tom momentu neće napustiti karijeru nego da će uspeti da uklopi i majčinstvo i posao. Iskreno se nadam da će to uspeti jer čini mi se da je među retkima, a možda i jedina danas koja ima sve - jasna je Karleuša.

Bonus video:

00:28

Stigla Tea Tairović na promociju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja