"UBACILI SU NAM ŽIVOG MIŠA U PAKOVANJE! Jovana Jeremić sumnja da je požar podmetnut, a sve zbog SRPSKOG HLEBA i 3 PRSTA! SABOTAŽE
Foto: Kurir

"UBACILI SU NAM ŽIVOG MIŠA U PAKOVANJE! Jovana Jeremić sumnja da je požar podmetnut, a sve zbog SRPSKOG HLEBA i 3 PRSTA! SABOTAŽE

Stars -

Pogon pekare AS Dragana Stankovića, dečka voditeljke Jovane Jeremić, izgoreo je, a kako je Jovana rekla, šteta je oko milion i po evra.

Ovo je treći put da gori pekara poznatog preduzetnika iz Grocke, drugi put u dva meseca, a u požaru je izgubio skoro četiri miliona evra.

Voditeljka se oglasila za Kurir i sad tvrdi da mnogi žele da unište biznis njenog dečka i da ona zna koji je razlog tome.

Jovana Jeremić, Dragan Stanković
foto: Privatna arhiva

"Sigurna sam da požar ima veze s tim srpskim hlebom, jer je u pitanju srpski hleb i tri prsta. Dragan je veliki patriota koji se bori da proizvodnjom hleba u Srbiji brani sav srpski narod. Mi nećemo stati bez obzira na paljenje, ovo je treće paljenje. Borićemo se da svi u pekarskoj industriji da mogu da žive od hleba", rekla je za Kurir Jeremićka, otkrivajući da ih već neko vreme sabotiraju.

1 / 14 Foto: Kurir/I. E

"Proteklih mesec dana na svaka tri dana neko seče kablove na mašini za sečenje hleba kako ne bi moglo da se isporuči hleb pakovan sa nalepnicom sa tri prsta. Definitivno je počeo rat zbog toga", otkrila je voditeljka i tvdi da im je neko u pakovanje hleba ubacio miša.

Jovana Jeremić, miš
foto: Privatna Arhiva

"Neko nam je ubacio miša u pakovanje tost hleba koji nije bio izrezan. Ako je miš slučajno zalutao, rezač kad seče izrezao bi i miša sa hlebom. Ovo je bio ubačen živ miš u pakovanje hleba. To radi konkurencija koja hoće da eliminiše Dragana sa tržišta", rekla je Jeremićka, koja je dodala da još uvek čekaju tačan uzrok požara i kako je dodala i da je neumestno da se upire prst, ali da u opravdano sumnjaju jer trpe pritisak jedno određeno vreme.

kurir.rs/I.L.

Bonus video:

00:31

Požar u pekari dečka Jovane Jeremić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track