"BILA SAM LJUBAVNICA" Jovana Jeremić priznala apsolutno sve: Možda je taj čovek...
Foto: Printscreen

šok

"BILA SAM LJUBAVNICA" Jovana Jeremić priznala apsolutno sve: Možda je taj čovek...

Stars -

Voditeljka Jovana Jeremić iznenadila je javnost kada je progovorila o svojoj mladosti i priznala da se ne kaje što je bila ljubavnica.

Jovana ističe da je naučila lekciju i da svako ima prava da tako pogreši jednom u životu.

- Svako ima pravo jednom da bude ljubavnica. Da, ja sam bila ljubavnica, sve smo bile u nekom trenutku, ali ti ne znaš zašto je neko bio. Možda je taj čovek lagao tu devojku. Nećemo da govorimo o tim devojkama koje su izmanipulisane. Kad si bila jednom ljubavnica i naučila lekciju, nemaš pravo to da budeš drugi put - rekla je Jovana.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen

- Ima onih koje se time bave, e ja o tim ljubavnicama pričam. I da, te pljujem najstrašnije. Ja bih takve kojima je to zanimanje spalila na lomači - dodala je Jovana u emisiji "Minsko polje".

Podsetimo, u pogonu pekare privrednika Dragana Stankovića, dečka voditeljke Jovane Jeremić, danas oko tri ujutru izbio je požar, o čemu ne prestaje da se priča. Jovana Jeremić je rekla kako su se u pekari dešavale neobične stvari.

- Neko nam je ubacio miša u pakovanje tost hleba koji nije bio izrezan. Ako je miš slučajno zalutao, rezač kad seče izrezao bi i miša sa hlebom. Ovo je bio ubačen živ miš u pakovanje hleba. To radi konkurencija koja hoće da eliminiše Dragana sa tržišta - kazala je Jeremićeva za "Kurir", koja je dodala da još uvek čekaju tačan uzrok požara i kako je dodala i da je neumesno da se upire prst, ali da u opravdano sumnjaju jer trpe pritisak jedno određeno vreme.

Bonus video:

00:31

Požar u pekari dečka Jovane Jeremić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track