"RETKO GLUPA VODITELJKA, OLOŠ I KOMPLEKSAŠ" Pevačica napustila emisiju, pa žestoko IZVREĐALA Sanju Marinković: Ona je sve goste...
Foto: Kurir Televizija

skandal

"RETKO GLUPA VODITELJKA, OLOŠ I KOMPLEKSAŠ" Pevačica napustila emisiju, pa žestoko IZVREĐALA Sanju Marinković: Ona je sve goste...

Stars -

Sanja Marinković, poznata TV voditeljka, u više navrata bila je u centru pažnje zbog sukoba sa gostima u svojoj emisiji "Magazin in".

Naime, tokom jedne emisije u kojoj je Maja Nikolić bila gost došlo je do sukoba kada je pevačica spomenula starletu Staniju Dobrojević, na šta joj je voditeljka rekla da ne spominje osobe koje nisu u studiju.

Sanja Marinković
foto: Kurir televizija

Nedugo zatim, Sanja je pomenula promiskuitetne fotografije Dare Bubamare, a Maja je iskoristila priliku da skrene pažnju voditeljki da je sada ona ta koja pominje ljude koji nisu gosti emisije.

- Sanja, pošto si mi se tako obratila, nemoj me više zvati ni za jednu emisiju - rekla je Maja nakon kratke rasprave.

- Ako hoćeš da poštuješ emisiju, da budeš gost, budi. Ako nećeš, nemoj - odgovorila joj je Sanja.

Maja Nikolić
foto: Kurir televizija

Maja: "Sanja je retko glupa, bezobrazna voditeljka"

Pevačica je napustila emisiju i izašla iz studija, a kako je istakla, više ne želi da gostuje kod Sanje.

- Mene je Sanja Marinković uvredila kada sam gostovala kod nje u emisiji 2015 godine, odmah nakon emisije ja sam za nju rekla sve što sam imala. Ona sve goste u emisiji, a pretežno žene vređa. Njena izjava da se zahvaljuje ženama što se prave manje glupe nego što jesu je sramna. Ja sam izjavila da je ona retko glupa, bezobrazna voditeljka koja je uz to i ološ i kompleksaš. Stojim i danas pri toj izjavi. Ona iseče delove iz emisije i na kraju ispadne da sam ja rekla ono što nisam rekla. Prosto tako iseče da bi neko ispao glup - rekla je Maja nedavno za Hajp.

kurir.rs/espreso

Bonus video:

04:25

Sanja Marinković izjava

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja