"DEJAN DRAGOJEVIĆ JE POSTAO MUSLIMAN ZBOG DALILE" Huso Mujić konačno priznao istinu o svemu, evo šta je sve OTKRIVENO
Foto: Dragan Kadić

priznao

"DEJAN DRAGOJEVIĆ JE POSTAO MUSLIMAN ZBOG DALILE" Huso Mujić konačno priznao istinu o svemu, evo šta je sve OTKRIVENO

Stars -

Bivši učesnik Zadruge i pobednik pete sezone Dejan Dragojević, na svom profilu na Instagramu obavilo je slike sa putovanja u Meku i Medinu za vreme Ramazana.

Naime, Dejan danas slavi Bajram, a sa svojim fanovima podelio je prizor iz Meke kako čita svetu knjigu Kuran, pa napisao sledeće:

- Danas je Kurban Bajram! Obavlja se Hadž. Moj odlazak u Mekku i Medinu za vreme Ramazana, a vrednost obavljanja Umre u Ramazanu je kao obavljanja Hadža sa Poslanikom Muhammedom - napisao je Dejan.

Dejan Dragojević
foto: Printscreen YT

On je potom obukao gelabiju, belu odeću do poda, koju nose muškarci, koji poštuju islamske običaje.

Podsetimo, Dalilin otac, Huso Mujić je svojevremeno otkrio ko je Dragojevića uveo i uputio u islamsku veroispovest i njihove običaje.

- Dejan je mnogo dobar dečko, uvek mi se javljao. Čak je i uzeo muslimansku veru! Ide u džamiju da se pet puta dnevno klanja i sad se zove Huso! Ne pije alkohol, ne jede svinjetinu, posti ramazan i slavi Bajram. Priznao je Alaha za svog gospodara zbog Dalile. Odrekao se porodice i promenio veru, žrtvovao se za nju, a ona ga je prevarila - pričao je za "Republiku" Huso i dodao da je njegova kuma pomogla Dragojeviću da nauči sve o islamu.

Dejan Dragojević, Elitovizija
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bonus video:

00:18

David Dragojević u žestokoj akciji sa devojkom na nastupu JK

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track