FINALE "ELITE" SAMO ŠTO NIJE, A EVO KOJI UČESNIK JE POKUPIO NAJVIŠE PARA! Reč je o 15.000€ mesečno, a evo koliko uzimaju OSTALI
Foto: Printskrin/Instagram

opa

FINALE "ELITE" SAMO ŠTO NIJE, A EVO KOJI UČESNIK JE POKUPIO NAJVIŠE PARA! Reč je o 15.000€ mesečno, a evo koliko uzimaju OSTALI

Stars -

Bliži se kraj popularnog rijalitija "Elita". Ova sezona bila je veoma burna, a do samog kraja biće neizvesno ko će osvojiti prvo mesto.

Neki favoriti su se već izdvojili, ali će publika na kraju izabrati samo jednog pobednika koji će odneti vrednu nagradu.

Na početku sezone, u septembru, bilo je ukupno 50 takmičara, a evo koliko neki od njih zarađuju samo svojim boravkom 24 sata pred kamerama.

Elita
foto: Printscreen YT

Najplaćenija učesnica ove sezone je Maja Marinković, koja navodno nedeljno uzima čak 3.500 evra.

Odmah za njom je Marko Đedović, koji je u prošloj sezoni bio deo voditeljskog tima, a sada je takmičar. Njegov ugovor navodno iznosi 3.000 evra nedeljno.

Jovana Tomić Matora i Marko Janjušević Janjuš, kako prenose mediju, uzimaju 2.500 evra nedeljno, a za njima je Milena Kačavenda, koja zarađuje 2.000 evra na nedeljnom nivou.

Elita
foto: Printscreen

Jovanina bivša supruga, Anita Stanojlović, plaćena je 1.500 evra na nedeljnom nivou.

Oni manje poznati učesnici plaćeni su dosta manje, kao i u ranijim sezonama, pa dobijaju od 300 do 500 evra nedeljno.

Podsetimo, produkcija je nedavno potvrdila da će biti i osma sezona "Zadruge Elite".

Kurir / Blic / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

02:08

U POZADINI SE ODVIJA NEŠTO MNOGO DRAMATIČNIJE OD RATA Stručnjaci bez dileme: Javnost je svesnija nego što politička elita misli

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track