BURA NA MREŽAMA ZBOG JANJUŠEVE ŽENE! Priča se da Ena živi sa NJIM: "Svima je lepo... " Evo zašto im ne odgovara ANELINA TRUDNOĆA
Foto: Petar Aleksić, Instagram, screenshot Pink tv

šok

BURA NA MREŽAMA ZBOG JANJUŠEVE ŽENE! Priča se da Ena živi sa NJIM: "Svima je lepo... " Evo zašto im ne odgovara ANELINA TRUDNOĆA

Rijaliti -

Marko Janjušević Janjuš često u rijalitiju pominje bivšu ženu Enu, koju je prevario sa Majom Marinković, nakon čega su se razveli.

Prethodnih dana Ena je česta tema u Eliti, a Janjuš joj se i javno izvinio jer je učesnici provlače u pričama o trudnoći Aneli Ahmić.

Aneli Ahmić, Marko Janjušević Janjuš
foto: screenshot Pink tv

Mnogi takmičari su mišljenja da Janjuš ima dogovor sa ženom, kao i da ona ima koristi od njegovog rijaliti učešća.

Detalje njihovog odnosa pre nekoliko dana iznela je i Maja Marinković javno za "crnim stolom", a sada su se na društvenim mrežama pojavile tvrdnje o Eni i njenom odnosu sa Janjuševićem.

Kako tvrdi jedna korisnica društvene mreže "Fejsbuk", Ena već duže vreme živi sa dečkom, a od Janjuša dobija novac nakon njegovog izlaska iz rijalitija.

Marko Janjušević Janjuš, Ena Janjušević
foto: Printscreen/Instagram

- Ena još od Zadruge 5 živi i u vezi je sa svojim školskim drugom Peđom. Često su u Parizu kod Peđinog brata Neše. Janjuš živi kod tašte, Enine majke. Deo novca od rijalitija dobija i Ena i svima lepo. Pre ulaska u Elitu Eni je kupio džipa kojeg je olatio 25.000 evra.

- Naplaćuje njemu Ena sve njegove afere u rijalitiju dok ona živi sa drugim. Naravno da nikome ne odgovara trudnoća i veza. Ena bi u tom slučaju ostala bez novca, a on bi morao da boravi u etno selu nakon izlaska iz rijalitija - pisalo je u komentaru na društvenim mrežama, prenosi Alo.

Podsetimo, Janjuš je juče otkrio da u poslednje vreme nije u dobrim odnosima sa Enom, te da se nisu čuli kada je napustio Elitu zbog pomena brata Mihaila.

kurir.rs/alo

Bonus video:

06:14

Janjuš diže Maju Marinković u nebesa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track