Silvija Nedeljković, poznata pevačica i bivša takmičarka u "Zvezdama Granda", vratila se na scenu kroz platformu TikTok.

Silvija, koja je napustila Srbiju nakon udaje za fudbalera, sada deli video snimke na kojima peva, a fanovi su oduševljeni njenim povratkom.

Silvija Nedeljković je bila jedna od najomiljenijih takmičarki u "Zvezdama Granda". Njen povratak na scenu, iako virtuelan, izazvao je veliko oduševljenje među fanovima. Promene u njenom izgledu i životu, kao i njen odnos sa publikom, privlače veliku pažnju.

silvija.jpg
Printscreen 
foto: Printscreen

Pevačica se još nije javno oglasila o svom povratku na scenu. Međutim, njena aktivnost na TikToku i interakcija sa fanovima pokazuje da joj je druženje sa publikom nedostajalo.

Tokom takmičenja u "Zvezdama Granda", kružile su glasine da je Silvija u vezi sa kolegom Nemanjom Stevanovićem. Iako nikada nisu potvrdili ni demantovali ove navode, paparaco fotografije su ukazivale na to da među njima postoji nešto više od prijateljstva.

Umesto da potvrdi vezu sa Stevanovićem, Silvija se udala za bivšeg golmana Crvene zvezde, Sašu Stamenkovića, i napustila Srbiju. Njen povratak na scenu, iako virtuelan, izazvao je veliko oduševljenje među fanovima.

Kurir / Blic / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

kurir televizija OVAJ KLAN PREUZIMA PRIMAT OD ŠKALJARACA I KAVČANA! Nedeljković: Sarađuju sa Koza nostrom i ozloglašenim američkim "ANĐELIMA PAKLA"