NAJKONTROVERZNIJI PEVAČ S NAŠIH PROSTORA BAHATI SE PO DUBAIJU! Ćerka mu konobariše, policija ga jurila, a sad ŠEIK šalje po njega
Foto: Shutterstock, Printscreen

NAJKONTROVERZNIJI PEVAČ S NAŠIH PROSTORA BAHATI SE PO DUBAIJU! Ćerka mu konobariše, policija ga jurila, a sad ŠEIK šalje po njega

Stars -

Jedan arapski šeik veliki poštovalac Mladena Grdovića pa je poslao svoj privatni avion po pevača, Grdović će zapevati svoje pesme na velikoj proslavi u Dubaiju.

Reč je o arapskom šeiku Kallishu, koji je za proslavu rođendana svog sina odlučio da ugosti hrvatskog pevača. Pevač je uživao u luksuznom VIP tretmanu, a imao je i vremena za obilazak Dubaija.

- Došao sam malo kod mojih prijatelja u Dubai. Voli vas Mladen Grdović i evo pogledajte malo Dubai, dođite malo na izlet. Ovo je centar, tamo je jarbol. Stepeni je previše: 52. Pozdrav iz Dubaija - poručio je Grdović.

Mladen Grdović
foto: Printscreen

Šeik obožava njegove pesme, a ovo je Grdoviću već četvrti put da na poziv arapskog šeika otputuje u Ujedinjene Arapske Emirate.

- Uvek se u njegovoj kancelariji, koja se nalazi u najvišem neboderu na svetu, kad on ulazi, moraju slušati moje pesme, najviše voli Dalmatinac sam! - pričao je Mladen te dodao kako i šeik zna reči pesme pa zapeva 'Dalmatinac sam, tu sam rođen ja'.

Podsetimo, hrvatski pevač Mladen Grdović (64) poznat je kao skandal majstor koji je, između ostalog, tužio ćerku zbog alimentacije. Kako se ranije pisalo, njemu je 130 evra mesečno dovoljno da joj daje iako vozi skupe automobile, baca pare na provod, dok mu je ćerka viđena kako konobariše. On je, kako su prenosili hrvatski mediji, sklon pijančenju, a imao je i nekoliko saobraćajnih nezgoda zbog brze vožnje u kojima je slupao mercedes, jaguar, ferari...

Mladen Grdović
foto: Instagram

Prvu nesreću Mladen Grdović (64) imao je 2004. godine. Tad je slupao ferari 360. Imao je 2,7 promila alkohola u krvi, a pri tome je povredio vratni pršljen.

Tri godine posle slupao je mercedes 500 CL vredan nešto više od 130.000 evra. Zbog neprilagođene brzine izgubio je kontrolu nad automobilom, prešao na levu stranu puta i zabio se u betonski zid. Tom prilikom odbio je alkotest. Grdović je imao i porše, koji je takođe slupao.

* 2009. pevač se napio u Zadru. Častio je tinejdžere po kafićima, a zatim seo za volan svog jaguara i njime "pomeo" stolice na terasi kafića koje su mu smetale na putu.

* 2013. Grdović i sad već bivša supruga Brankica imali su saobraćajnu nesreću u Arbanasima kad je slupao mercedes. Udario je u betonski zid kuće, a zatim i rasvetu. U nesreći je bila povređena Brankica, a policija mu je tad izmjerila 2,7 promila alkohola u krvi.

Mladen Grdović, Mercedes, Ferari, Jaguar
foto: Shutterstock, Printscreen

* 2015. s istim je mercedesom sletio je s puta, oštetio drugi automobil, a zaustavio se udarivši u znak. Grdović je potom napustio mesto nesreće, a policija ga je pronašla tek četiri dana posle.

* 2016. Grdović se Jaguarom zabio u betonski zid kuće. U bolnici su mu tad izmerili 3,61 alkohola u krvi.

kurir.rs/dnevnik.hr/preneo I.L.

Bonus video:

01:02

Legendarni pevač specijalni gost na svadbi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track